Volvo-garanti omsider forbedret

I november i år ble det åpenbart at den norske Volvo-importøren ikke hadde fulgt med i timen. For mens viktige Volvo-konkurrenter som Audi, BMW og Mercedes-Benz alle forbedret sine nybilgarantier den 1. november, satt Volvo igjen med usle 12 måneder.

Det var derfor kun et spørsmål om tid før Volvo ville annonsere at også deres nybilgaranti ble utvidet. Det som imidlertid har pirret vår nysgjerrighet, er om Volvo ville gjøre som Audi og øke nybilgarantien til 3 år, eller om Volvo, i likhet med BMW og Mercedes-Benz, ville nøye seg med 2 år.

Generøse

Og i går kom den endelig, pressemeldingen som forteller at den norske Volvo-importøren utvider sin nybilgaranti. Volvo nøyer seg med 2 år, men er til gjengjeld generøse nok til å la garantien gjelde for alle Volvo personbiler som er registrert etter den 1. november i år.

Ford US på jumboplass

Etter at Volvo nå har utvidet sin nybilgaranti, er det kun ett bilmerke igjen som avspiser sine kunder med 12 måneder nybilgaranti - Ford US. 11 bilmerker tilbyr 2 år nybilgaranti, 29 merker tilbyr 3 år, mens Mitsubishi og Galloper tilbyr 5 år.

Du finner den fullstendige listen over de norske nybilgarantiene her.