Offisielt pressebilde Foto: Produktbilde - Volkswagen
Offisielt pressebilde Foto: Produktbilde - VolkswagenVis mer

Volkswagen Tiguan kommer i juni/juli

Dagens Tiguan er nesten utsolgt, men hva gjør vel det, når den nye modellen kun er få måneder unna?

At Tiguan er en populær bil i Norge er det bare å se ut av vinduet for å konstatere.

Men konkurransen i SUV-markedet er stor, og spesielt Mitsubishi Outlander, dens lillebror ASX, samt Ford Kuga, BMW X1 og Toyota RAV 4 gjør alle sitt til at VW bør komme med en oppdatert versjon så snart som mulig.

Og nå er det kun måneder igjen.

Til Norge i juni/juli

I følge dagens pressemelding fra Møllergruppen starter forhåndssalget allerede i mars, og de første modellene med norske skilter ventes altså i juni eller juli.

Forhåndssalget av nye Volkswagen Tiguan er dermed fremskyndet flere uker, og i følge Volkswagen skyldes det at forgjengeren begynner å bli utsolgt.

Vises 1. mars

Den nye Tiguan-modellen får sin verdensdebut på Geneva International Motor Show den 1. mars, og vi kommer selvsagt tilbake med mer informasjon om modellen da.

Foreløpig er det nemlig fint lite vi har fått bekreftet, bortsett fra at det som vanlig skrytes av enda bedre komfort og kvalitet. Motormessig tipper vi det blir mye av det samme, og at den velkjente 2-literen fortsetter, forhåpentligvis med et lavere forbruk og utslippsnivå enn på dagens modell.

Foto: Pressebilder
Foto: Pressebilder
Foto: Pressebilder
Foto: Pressebilder
Foto: Pressebilder
Offisielt pressebilde Foto: Produktbilde - Volkswagen


Bildene viser også at frontlyktene nå er proppet med LED-felter, og at hekken har blitt litt kraftigere enn på dagens modell.

Artikkelen fortsetter under annonsen

En ting er likevel verdt å merke seg: Prisen ser ut til å holde seg på samme nivå.

- På tross av en rekke forbedringer i den nye Volkswagen Tiguan forventer vi at prisene vil ligge på omtrent samme nivå som dagens modell, sier direktør Terje Male fra MøllerGruppen.

Les også: - Ikke vedta boten om du blir beskyldt for å bruke tåkelys på disse bilene