Vinn en Mercedes-Benz SLS

God på bilspill? Nå står et råskinn av en SLS og venter på en vinner.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Gran Turismo 5 er hauset som det beste bilspillet til Playstation 3 noensinne. Antagelig finnes det ikke noe annet bilspill det har ligget flere av under et norsk juletre enn nettopp GT5. Leverandøren har derfor laget en romjulskonkurranse for alle eiere av et Gran Turismo 5 Signature Edition. Reglene er enkle, kjør fletta av alle andre deltakere, og vinn en ekte fullblods Mercedes SLS til odel og eie. Er du god nok?

Les mer om SLS.

Dårlig tid x 2

Dersom du ønsker å delta, så er det et par ting du må få med deg – raskt. For det første gjelder det å kjøre som om du har mistet både vett og forstand. Alt handler om å være raskest. Deretter, du har tiden frem til midnatt 31. januar å kvalifisere deg på. Det betyr litt over en måned, hvilket egentlig ikke er en dag for mye.

SLS-nå også elektrisk.

Kvalifisering

Det er de femten beste regionale vinnerne fra 22 forskjellige land som får være med videre. Underveis i spillet får du opp de 50 beste tidene for hver av de fem banene fra din region, samt de 250 beste tidene totalt, og har således full oversikt over hvordan du ligger an. Det er også et krav til at du skal være fylt 18 år, og ha gyldig førerkort. Ikke helt uten grunn.

Foto: Daimler AG
Foto: Daimler AG


Ekte saker

Er du blant de heldige som går videre, så blir det nemlig blodig alvor. Da blir du invitert til et Mercedes-Benz Driving-Event, hvor du skal gjennom en rekke kjøreutfordringer med dommere tilstede. Vinneren av dette arrangementet kan reise derfra med en sprell ekte Mercedes-Benz SLS, med over 570 hestekrefter, som gjør 0-100 km/t på 3,9 sekunder, og som har en toppfart på 317 km/t. Den ekte varen får med andre ord all verdens bilspill til å blekne. Lykke til.

..og når originalt ikke er godt nok.

Du finner mer informasjon om konkurransen på GT5-importørens hjemmesider.