VIDEO: Toyota Verso

For kort tid siden ga vi deg en grundig rapport etter vår prøvekjøring av nye Verso i Portugal. I dag kan du kose deg med levende bilder.

Nye Toyota Verso - andre generasjon - vil bli lansert i det norske markedet i begynnelsen av juni. Bilen er større en sin forgjenger og kundene vil få flere valgmuligheter, deriblant kombinasjonen dieselmotor og automatgir.

Den første av dagens to videoer gir deg innblikk i en del av sikkerhetsteknologien den nye bilen kan skilte med. Blant disse teknologiene er "VSC+" (antiskrens med innebygget rattkorreksjon), diodebaserte baklykter og et ryggekamera som viser bildet i bilens bakspeil.

Den andre videoen går hovedsaklig ut på "Toyota Optimal Drive", Toyotas program for å senke forbruk og CO2-utslipp. Blant annet får du innblikk i Valvematic-teknologien (variable ventiltider og -løft), de ulike motoralternativene og "Multidrive S", Toyotas nye trinnløse girkasse. Videoen tar også for seg hjuloppheng, kjøreegenskaper og luftmotstand.

Dagens filmsnutt 1
  
Produsent: ToyotaLengde: 02:57 min
Tema: Toyota Verso - SikkerhetLyd: Ja, engelsk tale
Dagens filmsnutt 2
  
Produsent: ToyotaLengde: 04:57 min
Tema: Toyota Verso - Hjuloppheng og motorerLyd: Ja, engelsk tale
Bruk din kritiske sans
 
Vær klar over at denne filmen er finansiert av den aktuelle bilprodusenten. Dermed formidles naturlig nok et mest mulig positivt bilde av den aktuelle modellen og/eller teknologiene. Filmsnutten er altså ikke et redaksjonelt eller objektivt DinSide-produkt.
 
Grunnen til at vi likevel velger å vise deg filmen, er at den gir visuell og/eller akustisk informasjon som vanskelig lar seg gjenskape i tekst eller stillbilder. Mange av filmene vi har valgt å vise inneholder også nyttige animasjoner som på en lettfattelig måte forklarer kompliserte tekniske løsninger. Flere av dem har dessuten sterke estetiske kvaliteter.
 
Vi har uansett tillit til at du som DinSide-leser evner å skille mellom disse filmsnuttene og redaksjonelle DinSide-artikler. Dessuten vil du i tilknytning til filmsnuttene alltid finne lenker til relaterte DinSide-artikler. Ved å klikke på disse vil du finne redaksjonelle og objektive omtaler av den aktuelle modellen og/eller teknologiene, deriblant grundige tester og prøvekjøringer.