VIDEO: Toyota Urban Cruiser

Urban Cruiser vil starte på 263.000 kroner med firehjulsdrift og blir dermed Toyotas rimeligste bil med firehjulsdrift.

For noen uker siden prøvekjørte vi nykommeren på portugisiske veier og ga våre lesere en grundig rapport. I dag har du muligheten til å se to av Toyotas egne videoer. I disse forklares blant annet spareteknologien "Toyota Optimal Drive" og bilens firehjulsdriftteknologi. I tillegg får du informasjon om den unike, integrerte startmotoren koblet til den nye 1,3-literen og bilens ulike aktive og passive sikkerhetsteknologier.

Urban Cruiser får sin offisielle lansering her i landet den 4. juni.

Dagens filmsnutt 1
  
Produsent: ToyotaLengde: 04:24 min
Tema: Toyota Urban Cruiser - Optimal DriveLyd: Ja, engelsk tale
Dagens filmsnutt 2
  
Produsent: ToyotaLengde: 03:04 min
Tema: Toyota Urban Cruiser - Design og sikkerhetLyd: Ja, engelsk tale

Bruk din kritiske sans
 
Vær klar over at denne filmen er finansiert av den aktuelle bilprodusenten. Dermed formidles naturlig nok et mest mulig positivt bilde av den aktuelle modellen og/eller teknologiene. Filmsnutten er altså ikke et redaksjonelt eller objektivt DinSide-produkt.
 
Grunnen til at vi likevel velger å vise deg filmen, er at den gir visuell og/eller akustisk informasjon som vanskelig lar seg gjenskape i tekst eller stillbilder. Mange av filmene vi har valgt å vise inneholder også nyttige animasjoner som på en lettfattelig måte forklarer kompliserte tekniske løsninger. Flere av dem har dessuten sterke estetiske kvaliteter.
 
Vi har uansett tillit til at du som DinSide-leser evner å skille mellom disse filmsnuttene og redaksjonelle DinSide-artikler. Dessuten vil du i tilknytning til filmsnuttene alltid finne lenker til relaterte DinSide-artikler. Ved å klikke på disse vil du finne redaksjonelle og objektive omtaler av den aktuelle modellen og/eller teknologiene, deriblant grundige tester og prøvekjøringer.