VIDEO: Så lekkert kan det gjøres

Dagens Audi A4, andre generasjon, har ikke lenge igjen å leve. Men da den ansiktsløftede varianten av andre generasjon ble presentert høsten 2004, valgte Audis PR-avdeling virkelig å slå på stortrommen. Dagens filmsnutt kjennetegnes ved vakre filmscener, lekre og illustrerende animasjoner, svært profesjonelle lydspor og innovativ klipping. Uansett om du er Audi-entusiast eller ikke, er det verdt å sette av noen minutter til dagens filmsnutt.

Publisert
Sist oppdatert
Dagens filmsnutt
Produsent: AudiLengde: 06.00 min
Tema: Andre generasjon Audi A4, ansiktsløftningLyd: Musikk og tysk tale
Bruk din kritiske sans
 
Vær klar over at denne filmen er finansiert av den aktuelle bilprodusenten. Dermed formidles naturlig nok et mest mulig positivt bilde av den aktuelle modellen og/eller teknologiene. Filmsnutten er altså ikke et redaksjonelt eller objektivt DinSide-produkt.
 
Grunnen til at vi likevel velger å vise deg filmen, er at den gir visuell og/eller akustisk informasjon som vanskelig lar seg gjenskape i tekst eller stillbilder. Mange av filmene vi har valgt å vise inneholder også nyttige animasjoner som på en lettfattelig måte forklarer kompliserte tekniske løsninger. Flere av dem har dessuten sterke estetiske kvaliteter.
 
Vi har uansett tillit til at du som DinSide-leser evner å skille mellom disse filmsnuttene og redaksjonelle DinSide-artikler. Dessuten vil du i tilknytning til filmsnuttene alltid finne lenker til relaterte DinSide-artikler. Ved å klikke på disse vil du finne redaksjonelle og objektive omtaler av den aktuelle modellen og/eller teknologiene, deriblant grundige tester og prøvekjøringer.
Her finner du mer Audi-stoff:

  • Tester
  • Nyheter
  • Nybillanseringer
  • Spionbilder

  • Vi bryr oss om ditt personvern

    dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

    Les mer