VIDEO: Råeste Lexus noensinne

I løpet av neste år vil Lexus introdusere sin foreløpig råeste bilmodell. IS F får 5,0-liters V8-motor, 423 hestekrefter, 505 newtonmeter og åttetrinns girkasse. 0 til 100 vil sannsynligvis gå unna på mindre enn 5,0 sekunder.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon
Dagens filmsnutt
Produsent: LexusLengde: 02.49 min
Tema: Lexus IS-F, dynamiskLyd: Ja, naturlig
Bruk din kritiske sans
 
Vær klar over at denne filmen er finansiert av den aktuelle bilprodusenten. Dermed formidles naturlig nok et mest mulig positivt bilde av den aktuelle modellen og/eller teknologiene. Filmsnutten er altså ikke et redaksjonelt eller objektivt DinSide-produkt.
 
Grunnen til at vi likevel velger å vise deg filmen, er at den gir visuell og/eller akustisk informasjon som vanskelig lar seg gjenskape i tekst eller stillbilder. Mange av filmene vi har valgt å vise inneholder også nyttige animasjoner som på en lettfattelig måte forklarer kompliserte tekniske løsninger. Flere av dem har dessuten sterke estetiske kvaliteter.
 
Vi har uansett tillit til at du som DinSide-leser evner å skille mellom disse filmsnuttene og redaksjonelle DinSide-artikler. Dessuten vil du i tilknytning til filmsnuttene alltid finne lenker til relaterte DinSide-artikler. Ved å klikke på disse vil du finne redaksjonelle og objektive omtaler av den aktuelle modellen og/eller teknologiene, deriblant grundige tester og prøvekjøringer.
Her finner du mer Lexus-stoff:

  • Tester
  • Nyheter
  • Nybillanseringer
  • Spionbilder

  • Lyst til å diskutere?

    Besøk vårt debattforum!