VIDEO: Porsche Cayennes ansiktsløftning

Helt siden den ble introdusert i 2002, har Porsche Cayenne vært en omdiskutert bilmodell, for noen miljøvenn er den åpenbart ikke. Likevel, vi lot oss imponere over motor og kjøreegenskaper da vi nylig testet Turbo-utgaven i ansiktsløftet utførelse. I dag gir vi deg en litt pompøs filmsnutt som viser hvordan Porsche selv ønsker at Cayenne skal fremstå. Videoen inneholder i tillegg flere interessante animasjoner av tekniske løsninger.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon
Dagens filmsnutt
Produsent: PorscheLengde: 05.10 min
Tema: Porsche Cayennes ansiktsløftning, dynamisk og teknologiLyd: Ja, musikk
Bruk din kritiske sans
 
Vær klar over at denne filmen er finansiert av den aktuelle bilprodusenten. Dermed formidles naturlig nok et mest mulig positivt bilde av den aktuelle modellen og/eller teknologiene. Filmsnutten er altså ikke et redaksjonelt eller objektivt DinSide-produkt.
 
Grunnen til at vi likevel velger å vise deg filmen, er at den gir visuell og/eller akustisk informasjon som vanskelig lar seg gjenskape i tekst eller stillbilder. Mange av filmene vi har valgt å vise inneholder også nyttige animasjoner som på en lettfattelig måte forklarer kompliserte tekniske løsninger. Flere av dem har dessuten sterke estetiske kvaliteter.
 
Vi har uansett tillit til at du som DinSide-leser evner å skille mellom disse filmsnuttene og redaksjonelle DinSide-artikler. Dessuten vil du i tilknytning til filmsnuttene alltid finne lenker til relaterte DinSide-artikler. Ved å klikke på disse vil du finne redaksjonelle og objektive omtaler av den aktuelle modellen og/eller teknologiene, deriblant grundige tester og prøvekjøringer.








Her finner du mer Porsche-stoff:

  • Tester
  • Nyheter
  • Nybillanseringer
  • Spionbilder





  • Lyst til å diskutere?

    Besøk vårt debattforum!