VIDEO: Pansret bil på kinesisk II

Hvis man skal tro bildene i dagens filmsnutt, sitter kinesiske forretningsmenn usedvanlig trygt i den pansrede utgaven av Chery Eastar.

Publisert
Sist oppdatert

I den forrige filmsnutten så vi hvordan en "strong man" gikk løs på Eastar med slegge, uten å lykkes i å knuse noen av de pansrede rutene. Denne gangen utsettes bilen for beskytning fra diverse skytevåpen.

Også dagens video kjennetegnes ved heftig musikk, rå motorlyd, aggressiv klipping og høyt tempo. Legg også merke til Cherys tøffe slagord: "Super Chery bulletproof cars, with peace in mind".

Dagens filmsnutt
Produsent: CheryLengde: 00.31 min
Tema: Panset utgave av Chery Eastar beskytesLyd: Ja, naturlig og musikk
Bruk din kritiske sans
 
Vær klar over at denne filmen er finansiert av den aktuelle bilprodusenten. Dermed formidles naturlig nok et mest mulig positivt bilde av den aktuelle modellen og/eller teknologiene. Filmsnutten er altså ikke et redaksjonelt eller objektivt DinSide-produkt.
 
Grunnen til at vi likevel velger å vise deg filmen, er at den gir visuell og/eller akustisk informasjon som vanskelig lar seg gjenskape i tekst eller stillbilder. Mange av filmene vi har valgt å vise inneholder også nyttige animasjoner som på en lettfattelig måte forklarer kompliserte tekniske løsninger. Flere av dem har dessuten sterke estetiske kvaliteter.
 
Vi har uansett tillit til at du som DinSide-leser evner å skille mellom disse filmsnuttene og redaksjonelle DinSide-artikler. Dessuten vil du i tilknytning til filmsnuttene alltid finne lenker til relaterte DinSide-artikler. Ved å klikke på disse vil du finne redaksjonelle og objektive omtaler av den aktuelle modellen og/eller teknologiene, deriblant grundige tester og prøvekjøringer.Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer