Sterk mann går løs på den pansrede versjonen av Chery Eastar med slegge.
Sterk mann går løs på den pansrede versjonen av Chery Eastar med slegge. Vis mer

VIDEO: Pansret bil på kinesisk I

I dagens filmsnutt demonstrerer den kinesiske bilprodusenten Chery hvor mye juling modellen Eastar tåler.

Publisert
Sist oppdatert

Som trofaste DinSide-lesere vet, er Kina allerede verdens tredje største personbilmarked med drøye 4,6 millioner solgte personbiler i 2006. Med et så enormt hjemmemarked er det nærmest selvsagt at også kinesiske bilprodusenter, i likhet med tyske og amerikanske, tilbyr pansrede biler. Chery er blant de kinesiske produsentene som har satset på denne spesielle nisjen og merket tilbyr nå tre pansrede modeller - Tiggo, V5 og Eastar. Legg merket til at sistnevnte modellnavn er satt sammen av East (øst) og star (stjerne).

Nettopp Eastar er nok den modellvarianten Chery er mest stolte av. I hvert fall har Chery laget to videofilmer som demonstrerer bilens panser-egenskaper. Filmene presenteres under vignetten "HOT - Bulletproof Eastar anti-smash video" og dagens filmsnutt presenteres som "1. striking test by strong man".

Vi storkoste oss første gang vi så videoen, som demonstrerer ulikhetene mellom vestlig og kinesisk kultur og tankemåte på en artig måte. Legg forøvrig merke til den herlige motorlyden mot slutten av videoen. Vi regner med at flere enn oss hever øyenbrynene over at Eastar klarer å frembringe et så herlig lydbilde. Oss bekjent er Eastar nemlig kun tilgjengelig med firesylindrede motorer med henholdsvis 1,8, 2,0 og 2,4 liter slagvolum.

Dagens filmsnutt
Produsent: CheryLengde: 00.56 min
Tema: Panset utgave av Chery Eastar får juling med sleggeLyd: Ja, naturlig og musikk
Bruk din kritiske sans
 
Vær klar over at denne filmen er finansiert av den aktuelle bilprodusenten. Dermed formidles naturlig nok et mest mulig positivt bilde av den aktuelle modellen og/eller teknologiene. Filmsnutten er altså ikke et redaksjonelt eller objektivt DinSide-produkt.
 
Grunnen til at vi likevel velger å vise deg filmen, er at den gir visuell og/eller akustisk informasjon som vanskelig lar seg gjenskape i tekst eller stillbilder. Mange av filmene vi har valgt å vise inneholder også nyttige animasjoner som på en lettfattelig måte forklarer kompliserte tekniske løsninger. Flere av dem har dessuten sterke estetiske kvaliteter.
 
Vi har uansett tillit til at du som DinSide-leser evner å skille mellom disse filmsnuttene og redaksjonelle DinSide-artikler. Dessuten vil du i tilknytning til filmsnuttene alltid finne lenker til relaterte DinSide-artikler. Ved å klikke på disse vil du finne redaksjonelle og objektive omtaler av den aktuelle modellen og/eller teknologiene, deriblant grundige tester og prøvekjøringer.Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer