VIDEO: Mini Clubman

Mini Clubman ble introdusert i Norge 10. november og starter på 238.000 kroner.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Bilen kjennetegnes først og fremst ved sine svært spesielle dørløsninger. For det første har bilen kun én bakdør. Denne sitter på høyre side og er hengslet i bakkant - en såkalt suicide-door. I tillegg er den todelte bakluken sidehengslet og har egne hull for baklyktene.

Clubman finnes i første omgang med tre motoralternativer; Cooper (120 hk), Cooper S (175 hk) og Cooper D (diesel, 110 hk). Prisen starter på 238.000 kroner.

Dagens filmsnutt
Produsent: BMW (Mini)Lengde: 01.43 min
Tema: Mini Clubman dynamisk og statiskLyd: Ja, naturlig
Bruk din kritiske sans
 
Vær klar over at denne filmen er finansiert av den aktuelle bilprodusenten. Dermed formidles naturlig nok et mest mulig positivt bilde av den aktuelle modellen og/eller teknologiene. Filmsnutten er altså ikke et redaksjonelt eller objektivt DinSide-produkt.
 
Grunnen til at vi likevel velger å vise deg filmen, er at den gir visuell og/eller akustisk informasjon som vanskelig lar seg gjenskape i tekst eller stillbilder. Mange av filmene vi har valgt å vise inneholder også nyttige animasjoner som på en lettfattelig måte forklarer kompliserte tekniske løsninger. Flere av dem har dessuten sterke estetiske kvaliteter.
 
Vi har uansett tillit til at du som DinSide-leser evner å skille mellom disse filmsnuttene og redaksjonelle DinSide-artikler. Dessuten vil du i tilknytning til filmsnuttene alltid finne lenker til relaterte DinSide-artikler. Ved å klikke på disse vil du finne redaksjonelle og objektive omtaler av den aktuelle modellen og/eller teknologiene, deriblant grundige tester og prøvekjøringer.
Her finner du mer Mini-stoff:

  • Tester
  • Nyheter
  • Nybillanseringer
  • Spionbilder

  • Lyst til å diskutere?

    Besøk vårt debattforum!