VIDEO: Kinesiske superlastebiler II

Det er reneste James Bond-stemningen når Dongfengs supersterke lastebiler presenteres.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

I dagens filmsnutt får vi vite at Dongfengs lastebiler takler både streng kulde, granatnedslag og usedvanlig bratte motbakker. Vi forstår også at miljøhensyn ikke står høyest på agendaen når kinesiske lastebiler markedsføres. Her er det utgraving og dumping for alle pengene. Det hele foregår i et relativt dystert landskap, akkompagnert av Carl Orffs dramatiske Carmina Burana.

Samtidig får vi vite at hovedrolleinnehaverens motor yter over 300 hestekrefter og 1.125 Nm ved 1.300 omdreininger, noe som skal gi 15 tonn lasteevne.

Dagens filmsnutt
Produsent: DongfengLengde: 00.29 min
Tema: Reklame for Dongfengs supersterke lastebilerLyd: Ja, naturlig og musikk
Bruk din kritiske sans
 
Vær klar over at denne filmen er finansiert av den aktuelle bilprodusenten. Dermed formidles naturlig nok et mest mulig positivt bilde av den aktuelle modellen og/eller teknologiene. Filmsnutten er altså ikke et redaksjonelt eller objektivt DinSide-produkt.
 
Grunnen til at vi likevel velger å vise deg filmen, er at den gir visuell og/eller akustisk informasjon som vanskelig lar seg gjenskape i tekst eller stillbilder. Mange av filmene vi har valgt å vise inneholder også nyttige animasjoner som på en lettfattelig måte forklarer kompliserte tekniske løsninger. Flere av dem har dessuten sterke estetiske kvaliteter.
 
Vi har uansett tillit til at du som DinSide-leser evner å skille mellom disse filmsnuttene og redaksjonelle DinSide-artikler. Dessuten vil du i tilknytning til filmsnuttene alltid finne lenker til relaterte DinSide-artikler. Ved å klikke på disse vil du finne redaksjonelle og objektive omtaler av den aktuelle modellen og/eller teknologiene, deriblant grundige tester og prøvekjøringer.











Lyst til å diskutere?

Besøk vårt debattforum!