VIDEO: Kinesiske superlastebiler I

I vårt arbeid med det kinesiske bilmarkedet, har vi kommet over en rekke godbiter. Dagens Dongfeng-reklame er en av dem.

Publisert
Sist oppdatert

Dongfeng Motor Corporation er Kinas største bilprodusent. Selskapet råder over en rekke underselskaper og produserte i 2006 hele 462.000 biler. Blant disse finner vi både vare- og lastebiler, samt en rekke utenlandske modeller. Sistnevnte produseres i samarbeid med japanske Honda og Nissan, koreanske Kia og det franske PSA-konsernet (Citroën og Peugeot).

Dagens filmsnutt er en heftig reklame for en av de mange lastebilmodellene til datterselskapet Donfeng Cummins, som åpenbart har en utrolig kraftig motor. I løpet av 30 sekunder blir vi vitne til både en imponerende redningsaksjon og voldsomme gledesutbrudd.

Dagens filmsnutt
Produsent: DongfengLengde: 00.30 min
Tema: Reklame for Dongfengs supersterke lastebilerLyd: Ja, naturlig og musikk
Bruk din kritiske sans
 
Vær klar over at denne filmen er finansiert av den aktuelle bilprodusenten. Dermed formidles naturlig nok et mest mulig positivt bilde av den aktuelle modellen og/eller teknologiene. Filmsnutten er altså ikke et redaksjonelt eller objektivt DinSide-produkt.
 
Grunnen til at vi likevel velger å vise deg filmen, er at den gir visuell og/eller akustisk informasjon som vanskelig lar seg gjenskape i tekst eller stillbilder. Mange av filmene vi har valgt å vise inneholder også nyttige animasjoner som på en lettfattelig måte forklarer kompliserte tekniske løsninger. Flere av dem har dessuten sterke estetiske kvaliteter.
 
Vi har uansett tillit til at du som DinSide-leser evner å skille mellom disse filmsnuttene og redaksjonelle DinSide-artikler. Dessuten vil du i tilknytning til filmsnuttene alltid finne lenker til relaterte DinSide-artikler. Ved å klikke på disse vil du finne redaksjonelle og objektive omtaler av den aktuelle modellen og/eller teknologiene, deriblant grundige tester og prøvekjøringer.Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer