VIDEO: Jubelbilen BMW Z4 M Coupé

Den har en herlig 3,2-liters rekkesekser som yter 343 hestekrefter ved 7.900 omdreininger. Og den klarer 0 til 100 på fem sekunder blank. Dette, sammen med fantastiske kjøreegenskaper, sørget for skamros i DinSide Motors test.

Publisert
Sist oppdatert

BMW Z4 Coupé ble introdusert i juli 2006 og er basert på BMW Z4 Roadster, som overtok etter Z3 våren 2003. I motsetning til Z4 Roadster, som er tilgjengelig med fem motoralternativer, finnes Z4 Coupé kun som 3.0si Coupé (265 hk) og M Coupé. Vi testet sistnevnte i fjor høst og lot oss overvelde av både motoren og de fantastiske kjøreegenskapene.

I dagens filmsnutt får du blant annet se Z4 M Coupé i aksjon på bane. Samtidig får du et inntrykk av det hissige, snerrende og rovdyraktige lydbildet som akkompagnerer den heftige turtalls-sekseren.

Dagens filmsnutt
Produsent: BMWLengde: 01.30 min
Tema: BMW Z4 M Coupé dynamisk og statiskLyd: Ja, naturlig
Bruk din kritiske sans
 
Vær klar over at denne filmen er finansiert av den aktuelle bilprodusenten. Dermed formidles naturlig nok et mest mulig positivt bilde av den aktuelle modellen og/eller teknologiene. Filmsnutten er altså ikke et redaksjonelt eller objektivt DinSide-produkt.
 
Grunnen til at vi likevel velger å vise deg filmen, er at den gir visuell og/eller akustisk informasjon som vanskelig lar seg gjenskape i tekst eller stillbilder. Mange av filmene vi har valgt å vise inneholder også nyttige animasjoner som på en lettfattelig måte forklarer kompliserte tekniske løsninger. Flere av dem har dessuten sterke estetiske kvaliteter.
 
Vi har uansett tillit til at du som DinSide-leser evner å skille mellom disse filmsnuttene og redaksjonelle DinSide-artikler. Dessuten vil du i tilknytning til filmsnuttene alltid finne lenker til relaterte DinSide-artikler. Ved å klikke på disse vil du finne redaksjonelle og objektive omtaler av den aktuelle modellen og/eller teknologiene, deriblant grundige tester og prøvekjøringer.
Her finner du mer BMW-stoff:

  • Tester
  • Nyheter
  • Nybillanseringer
  • Spionbilder

  • Vi bryr oss om ditt personvern

    dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

    Les mer