VIDEO: Bilfesten på Lillestrøm

En samlet bilbransje stiller i disse dager ut på Lillestrøm. DinSide har filmen fra begivenheten.

Publisert
Sist oppdatert

Fra Fiat Picanto til Ferrari 599 og Bugatti Veyron: Hele spektret av bilklasser er representert på bilmessen Bil07 på Lillestrøm som, i motsetning til forrige utgave, er resultatet av en felles satsing fra bilimportørenes side i samarbeid med Norges Varemesse. Og her er mye mer enn biler...

Unik

Utstillere som NAF, NTNU, bilmagasiner og utstyrsleverandører bidrar utover bilimportørenes innsats til å gjøre messen på Lillestrøm til en, etter norsk målestokk, unik og gedigen begivenhet. Her er noe for enhver smak enten man er i kjøpsmodus for en ny bil, interessert i en karrière innen bilbransjen - eller bare rett og slett nysgjerrig.

Variasjon

...unik og gedigen begivenhet


Vi har satt sammen en video som vi håper vil gi dere et godt inntrykk av hvilken bredde og variasjon - og hvilken underholdningsverdi - den norske bilbransjen klarer å varte opp med det når de gjør en innsats. Og at de har gjort det i år er det ingen tvil om - døm selv!

VIDEO:

(Trykk på pilen for å starte filmen)


  • Her finner du fotoalbum med bilder av nyhetene på utstillingen.
  • Her finner du mer informasjon om årets nyheter.


  • Vi bryr oss om ditt personvern

    dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

    Les mer