VIDEO: Audi S6

I april 2008 kommer RS6. Inntil videre er imidlertid S6 Audis råeste stasjonsvogn. Vi lot oss bergta av det herlige lydbildet og den uhemmede akselerasjonen da vi testet bilen tidligere i år. I dag kan du se levende bilder av S6, som kan skilte med V10-motor, 5,2-liter slagvolum, 435 hestekrefter og 0 til 100 på 5,3 sekunder.

Publisert
Sist oppdatert
Dagens filmsnutt
Produsent: AudiLengde: 02.04 min
Tema: Audi S6 sedan og Avant, dynamisk og statiskLyd: Ja, musikk
Bruk din kritiske sans
 
Vær klar over at denne filmen er finansiert av den aktuelle bilprodusenten. Dermed formidles naturlig nok et mest mulig positivt bilde av den aktuelle modellen og/eller teknologiene. Filmsnutten er altså ikke et redaksjonelt eller objektivt DinSide-produkt.
 
Grunnen til at vi likevel velger å vise deg filmen, er at den gir visuell og/eller akustisk informasjon som vanskelig lar seg gjenskape i tekst eller stillbilder. Mange av filmene vi har valgt å vise inneholder også nyttige animasjoner som på en lettfattelig måte forklarer kompliserte tekniske løsninger. Flere av dem har dessuten sterke estetiske kvaliteter.
 
Vi har uansett tillit til at du som DinSide-leser evner å skille mellom disse filmsnuttene og redaksjonelle DinSide-artikler. Dessuten vil du i tilknytning til filmsnuttene alltid finne lenker til relaterte DinSide-artikler. Ved å klikke på disse vil du finne redaksjonelle og objektive omtaler av den aktuelle modellen og/eller teknologiene, deriblant grundige tester og prøvekjøringer.
Her finner du mer Audi-stoff:

  • Tester
  • Nyheter
  • Nybillanseringer
  • Spionbilder

  • Vi bryr oss om ditt personvern

    dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

    Les mer