VIDEO: Amerikansk legende vender tilbake

Den amerikanske muskelbilen Camaro, som fikk leve i 35 år, var en suksessrik historie for Chevrolet.

Publisert
Sist oppdatert

Fra fødselen i 1967 til termineringen i 2002 klarte GM-eide Chevrolet å finne kunder til hele 4,8 millioner eksemplarer av den folkelige "sportsbilen". Og snart vender Camaro tilbake fra de døde - barskere og mer muskuløs enn noensinne. Femte generasjon Camaro, som sannsynligvis vil komme i salg i 2009, ser blant annet ut til å få enorme felger (21 og 22 tommer) en 6,0-liters V8-motor på rundt 400 hestekrefter. I dagens filmsnutt får du blant annet høre at et rått lydbilde blir blant bilens sterkeste sider.

Dagens filmsnutt
Produsent: ChevroletLengde: 01.55 min
Tema: Femte generasjon Chevrolet Camaro og historien bakLyd: Ja, naturlig og musikk
Bruk din kritiske sans
 
Vær klar over at denne filmen er finansiert av den aktuelle bilprodusenten. Dermed formidles naturlig nok et mest mulig positivt bilde av den aktuelle modellen og/eller teknologiene. Filmsnutten er altså ikke et redaksjonelt eller objektivt DinSide-produkt.
 
Grunnen til at vi likevel velger å vise deg filmen, er at den gir visuell og/eller akustisk informasjon som vanskelig lar seg gjenskape i tekst eller stillbilder. Mange av filmene vi har valgt å vise inneholder også nyttige animasjoner som på en lettfattelig måte forklarer kompliserte tekniske løsninger. Flere av dem har dessuten sterke estetiske kvaliteter.
 
Vi har uansett tillit til at du som DinSide-leser evner å skille mellom disse filmsnuttene og redaksjonelle DinSide-artikler. Dessuten vil du i tilknytning til filmsnuttene alltid finne lenker til relaterte DinSide-artikler. Ved å klikke på disse vil du finne redaksjonelle og objektive omtaler av den aktuelle modellen og/eller teknologiene, deriblant grundige tester og prøvekjøringer.
Her finner du mer Chevrolet-stoff:

  • Tester
  • Nyheter
  • Nybillanseringer
  • Spionbilder

  • Vi bryr oss om ditt personvern

    dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

    Les mer