Velkommen til DinSide Bil

I forbindelse med samarbeidet med Scandinavian Online - SOL - har du kanskje ikke vært innom DinSide Bil tidligere. Her gir vi deg en komplett innføring i hva du finner på våre sider. Velkommen til DinSide Bil!

DinSide Bil er det eneste norske internettmagasinet som gir deg daglige oppdateringer om bil, trafikk, samferdsel og tester av biler og bilrelaterte produkter. Hver morgen klokken 07.00 legger vi ut nye saker, og i gjennomsnitt tester vi 2 biler hver eneste uke. Siden lanseringen den 15. april 1998 har vi testet rundt 130 biler! En oversikt over de bilene vi har testet finner du under lenken Prøvekjøringer.

Vi har en lang rekke verktøy som kan hjelpe deg når du skal kjøpe ny eller brukt bil, eller du ønsker tips for vedlikehold av bil. I hovedsak finner du all navigering du trenger i venstremargen på sidene våre.

Bruktbil i fokus

Det selges nesten fem bruktbiler for hver nye bil som omsettes. Det er derfor naturlig at vi setter fokus på bruktmarkedet. Vi følger prisutviklingen med argusøyne, og har en fast artikkel som jevnlig oppdateres med priskommentarer. Klikk her for å lese den siste priskommentaren.

I vår bruktbildatabase har vi priser på mer enn 600 av de mest populære bruktbilene - inntil 10 år gamle. Klikk på lenken Bruktbilpriser for å sjekke hva bilen din er verdt, eller hva du må ut med for drømmebilen.

Priser, feil og mangler

Vi gjør oppmerksom på at databasen ikke inneholder priser på vare- og kombibiler. Finner du ikke prisen på bilen du er på jakt etter, kan du sende oss en epost - så skal vi hjelpe deg etter beste evne. Vennligst oppgi merke, modell, motor og årsmodell - eventuelt utstyrsnivå.

I tillegg har vi samlet alle våre artikler med nyttige bruktbiltips under lenken Bruktbil. Her finner du blant annet artikler som viser vanlige feil og mangler på omlag 50 av de mest populære bruktbilene.

Brummende motorsykler

Selv om vi i første rekke er et bilmagasin, vet vi at mange av våre lesere også er interessert i MC - og om ikke annet, så må vi som bilister forholde oss til MC-folket. Vi har samlet en lang rekke nyhets-, og tipsartikler om MC under lenken MC.

Spar penger på DinSide!

I tillegg har vi laget en "Gjør-det-selv"-skole som gir deg trinnvise bruksanvisninger - med bilder - på hvordan du kan foreta enkle vedlikeholds- og reparasjons-oppgaver. Du finner "Gjør-det-selv"-skolen her.

I tillegg har vi to kalkulatorer som du finner under lenkene:
Firmabil
En kalkulator som beregner din beskatning ved bruk av firmabil.
Bilfinansiering
En kalkulator som beregner lånerente ved bilfinansiering. Du kan legge inn prutningsmonn og hva du får for din gamle bil direkte i kalkulatoren.

Nok en gang - velkommen til DinSide Bil - vi håper du er fornøyd med våre tjenester!

Vennlig hilsen
Bilredaksjonen
DinSide