Magnus Walker er en utypisk samler av Porsche 911. Nå kommer snart filmen.
Magnus Walker er en utypisk samler av Porsche 911. Nå kommer snart filmen.Vis mer

Uvanlig Porschesamler

Han hadde et mål om en av hver. Nå er han langt på vei.

En ting er samlingen i seg selv, men klesdesigneren Magnus Walker er kanskje den mest utypiske Porsche-samleren vi har også noe for seg selv. Hadde vi skulle tippet hva han samlet, så ville det blitt våpen, Harley Davidson og gamle snusbokser. I stedet sitter mannen med garasjen full av tyske sportsbiler, og det er ikke hvilke som helst årganger som står høyt i kurs.

Prøvekjørt: Porsche 911 Carrera S

Filmer drømmen

Innenfor sitt eget spekter av drømmebiler har Magnus et klart mål som skal nås. Han vil ha en av hver årgang fra 1964 til 1973. Nå er han snart i mål, og samlingen er blitt en dokumentarfilm på 30 minutter.

Nye Boxster - mest sportsbil for pengene

Høyt nivå

Filmingen foregikk over fire dager i februar, og er laget av Tamir Moscovici, som ikke er ukjent med å lage bilfilmer. Han har tidligere laget filmen "Between The Walls" for Honda, en film som handler om deres satsing i Indycar. Han melder forøvrig at de vil bruke den neste måneden på lydarbeidet til fullversjonen, og at den deretter skal rulles ut på filmfestivalene. Tidspunktet for en offisiell lansering er enda ikke fastsatt.

Sportsbil uten tak? I høyeste grad

Filmen har fått tittelen Urban Outlaw, og nedenfor kan du se en kortversjon. Vi gleder oss til å se resten, for det ser mildt sagt lovende ut.

Artikkelen fortsetter under annonsen