Unike spionbilder av BMW 6-serie

BMWs nye kupé og kabriolet nærmer seg. Flere kilder tror bilen vil være klar for markedet allerede til høsten.

Unike spionbilder av BMW 6-serie

Unike spionbilder av BMW 6-serie

  1. Store bilder finner du her
Unike spionbilder av BMW 6-serie
Unike spionbilder av BMW 6-serie


Basert på chassiset til den nye 5-serien planlegger BMW også en kupé- og kabrioletvariant - 6-serie. Dette blir en typisk GT-bil som skal slåss med Ferrari 456, Aston Martin DB7 Vantage/V12 Vanquish og Maserati Coupé.

Gjenskaping

BMW har holdt showet gående lenge med den lite suksessfulle 8-serien. I følge Automedia skal den nye BMW 6-serie bli en gjenfødelse av den forrige 6-serien, ikke bare navnemessig, men også med kjøreegenskaper og sportslighet. Den nye 6-serien skal kjennetegnes ved en aggressiv front, langt panser og kjempehjul. 6-serien skal også produseres som kabriolet.

Ny V10 motor

Motormessig vil det skje spennende ting. Blant annet vil det antagelig dukke opp en helt ny 5,5-liters V10 motor med 550 hestekrefter. Automedia tror også at V12-motoren på 445 hestekrefter som nylig har tatt plass i 7-serien vil dukke opp her. BMW vil da sammen med sine italienske og britiske konkurrenter fortsatt kjøre uten turbo og kompressor. Audi har valgt turbo som hjelpemiddel for å få opp effekten, mens Mercedes-Benz bruker både turbo og kompressor, vel og merke ikke på de samme motorene. Ellers på motorpaletten vil 3-literen med 231 hestekrefter dukke opp, samt V8-erene på henholdsvis 272 og 333 hestekrefter.

Store bilder finner du her.

Prøvekjøring av Mercedes S600.