Unike spionbilder av BMW 6-serie

BMWs nye kupé og kabriolet nærmer seg. Flere kilder tror bilen vil være klar for markedet allerede til høsten.

Publisert
Sist oppdatert
Unike spionbilder av BMW 6-serie

Unike spionbilder av BMW 6-serie

  1. Store bilder finner du her
Unike spionbilder av BMW 6-serie
Unike spionbilder av BMW 6-serie


Basert på chassiset til den nye 5-serien planlegger BMW også en kupé- og kabrioletvariant - 6-serie. Dette blir en typisk GT-bil som skal slåss med Ferrari 456, Aston Martin DB7 Vantage/V12 Vanquish og Maserati Coupé.

Gjenskaping

BMW har holdt showet gående lenge med den lite suksessfulle 8-serien. I følge Automedia skal den nye BMW 6-serie bli en gjenfødelse av den forrige 6-serien, ikke bare navnemessig, men også med kjøreegenskaper og sportslighet. Den nye 6-serien skal kjennetegnes ved en aggressiv front, langt panser og kjempehjul. 6-serien skal også produseres som kabriolet.

Ny V10 motor

Motormessig vil det skje spennende ting. Blant annet vil det antagelig dukke opp en helt ny 5,5-liters V10 motor med 550 hestekrefter. Automedia tror også at V12-motoren på 445 hestekrefter som nylig har tatt plass i 7-serien vil dukke opp her. BMW vil da sammen med sine italienske og britiske konkurrenter fortsatt kjøre uten turbo og kompressor. Audi har valgt turbo som hjelpemiddel for å få opp effekten, mens Mercedes-Benz bruker både turbo og kompressor, vel og merke ikke på de samme motorene. Ellers på motorpaletten vil 3-literen med 231 hestekrefter dukke opp, samt V8-erene på henholdsvis 272 og 333 hestekrefter.

Store bilder finner du her.

Prøvekjøring av Mercedes S600.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer