Det slutt på å bruke verktøy når andres eiendeler skal sankes inn.   Foto: Colourbox.com
Det slutt på å bruke verktøy når andres eiendeler skal sankes inn. Foto: Colourbox.comVis mer

Tyveri fra bil: Enklere blir det ikke

Lettere enn å stjele sukkertøy fra barna.

Å stjele biler er ikke like lett som det engang var. Bilprodusentene gjør det vanskeligere og vanskeligere å grabbe med seg et kjøretøy når man trenger det som mest, og ikke nok med det.

Eierne har også begynt å stikke stadig større kjepper i hjulene for de som ikke har råd til egen bil, eller på annet lovlig vis kan tilegne seg en. Alarmer, overvåkingsystemer, og sporingsenheter gjør livet surere for tjuvpakket. Men det heter seg jo at den som ler sist ler best.

Flere skitne tjuvtriks får du her

Å være lovbryter har som regel alltid vært forbundet med kreativitet, heldigvis sjelden motsatt. Men hva gjør man ikke når en hel verden forsøker å bremse inntektene dine med elektroniske hjelpemidler? Jo, man omgår dem. Det er jo lettere å stjele mens eierne er tilstede. I hvertfall eiendelene.

Disse bilene stjeles mest

Spøk tilside, CNN har lagt ut en video som viser en ny trend. Denne går ut på at kjeltringpakket sklir opp på motsatt side av bilen din mens du eksempelvis er ute og fyller. De færreste har i slike situasjoner låst bilen, ettersom man står ved siden av bilen uansett. Men hva har særlig kvinner for vane å la ligge i passasjersetet? Naturligvis, vesken, og der ligger også lommebok, mobiltelefon, husnøkler og annet som man ikke vil miste. Ikke gå i fella og tro dette aldri kommer til Norge. Nå er du advart, så ta dine forholdsregler.

Hackere stjeler bilen din på 1-2-3

Artikkelen fortsetter under annonsen

Se videoen så forstår du greia: