Trykk bokstaven R, og se et parallelt univers!

I promoteringen av den kommende Civic Type R, har Honda laget en video som skiller seg ut.

<b>TO HISTORIER:</b> I Hondas spesielle reklamefilm får du to historier om en bil. Foto: HONDA / YOUTUBE
TO HISTORIER: I Hondas spesielle reklamefilm får du to historier om en bil. Foto: HONDA / YOUTUBEVis mer

Det florerer av ulike videoklipp på internett, men noen av dem er mer verdt å se enn andre. Denne filmsnutten tilhører så til de grader siste kategori.

I promoteringen av konkurrenten til Golf GTI - den kommende Honda Civic Type R - har japanerne laget to parallelle videoer som spilles av samtidig.

Først ser du en vanlig video om en familiefar som henter sine døtre på skolen i en ordinær Civic. Men trykker du inn bokstaven R på tastaturet underveis, hopper du over til den parallelle historien.

Der kjører den samme familiefaren i stedet en Civic R, og hendelsesforløpet inneholder betydelig mer action. Civic byr også på et enormt bagasjerom!

GROMBIL: Honda Civic Type R kommer i 2015. Foto: HONDA
GROMBIL: Honda Civic Type R kommer i 2015. Foto: HONDA Vis mer


Filmen heter "The Heist", der meningen er å vise Honda «fra den andre siden». Dobbelthistorien viser to sider av Civic - en på dagtid og en på nattestid. Den ene i rolig tempo, den andre i eksplosiv action.

Dinside kjørte den kommende Honda Civic Type R allerede for ett år siden.

De racing-interesserte vil legge merke til en spesiell statist i videoen, nemlig Gabriele Tarquini som er sjåfør for Honda i WTCC. Men hvis du blunker kan du fort gå glipp av ham, for han er godt gjemt.

Trykk her for å se videoen!