Toyota forbereder fleksibil

Vi har fått tak i spionbilder som sannsynligvis viser en ny smart familiebil fra Toyota.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Dagens Toyota Verso har, i motsetning til sine merkebrødre, ikke hatt noen voldsom salgssuksess her i landet. For så vidt ufortjent, da den etter vår mening mer enn holder koken som en av de mer attraktive fleksibilene på markedet i konkurranse med VW Touran og Opel Zafira - for å nevne andre, litt eldre, aktører i fleksibilsegmentet.

Ny fleksibil, ikke Avensis

Ifølge vår leverandør av spionbilder, Automedia, er nå Toyota i full gang med å utvikle en etterfølger til det som i de fleste markeder fortsatt heter Corolla Verso. Bilen vi ser på disse bildene skal, tross fronten som ser mer ut som den kommende Avensis-fronten, være den kommende Auris Verso. Det er ventet at både neste generasjon Avensis og Auris Verso skal lanseres i første halvdel av neste år (2009).

Auris Verso eller bare Verso?

Under forkledningen lurer sannsynligvis neste Verso Foto: Automedia
Under forkledningen lurer sannsynligvis neste Verso Foto: Automedia Vis mer

Toyota forbereder fleksibil

  1. Store bilder: Ny fleksi fra Toyota


Dagens Verso kom på markedet så sent som i 2004 og fikk en ansiktsløftning tidlig i 2007. I Norge heter den bare Verso da Avensis Verso ikke selges her. Det ser ut som om Avensis Verso ikke vil få noen etterfølger, så det er godt mulig at (Auris) Verso kommer til å få det enklere navnet Toyota Verso i alle markeder der den skal selges.

Vi regner med at mer informasjon blir tilgjengelig over sommerferien, utpå høsten en gang.

  • Se store bilder her!
  • Flere Toyota-spionsaker:

    Lyst til å diskutere?

    Besøk vårt debattforum!