<strong><b>SPORTY:</strong></b> Klare linjer og et robust utseende preger nye C-HR.  Foto: TOYOTA
SPORTY: Klare linjer og et robust utseende preger nye C-HR. Foto: TOYOTA Vis mer

Toyota C-HR viser frem de første bildene fra innsiden

Går hardt inn i crossoversegmentet.

Publisert
Sist oppdatert

Bilen som for første gang ble vist i 2014 representerer en helt ny vei for Toyota.

Det er hverken SUV eller stasjonsvogn, men noe midt i mellom, en crossover.

Forrige gang Toyota prøvde seg på en mellomting kom Urban Cruiser som et billig folke-SUV-alternativ.

Nytenkning

C-HR skal representere en ny vei for Toyota, og skal ifølge Sjefsdesigner Kazuhiko Isawa gi Toyota en kraftfull tilstedeværelse i crossover-segmentet.

- Crossover-kunder vil ha noe spesielt, noe som tradisjonelle SU-er ikke kan tilby, fortsetter Isawa i pressemeldingen.

- De vil ha en høy sittestilling, men de vil ikke ha kantete former fra en tradisjonell firehjulstrekker. De vil også ha en smidig kjørefølelse.

Og det ser det ut til at kundene skal få.

Selv om hverken Toyota eller noen andre produsenter ennå har trykket Teslas store 17-tommers skjerm til hjertet, har Toyota også skjønt at berøringsskjerm er hendig. 8-tommer er hva du får å trykke på i C-HR.

<strong><b>DELT:</strong></b> Forsetene er delt av gir og oppbevaringsrom. Setene ser noe høyreiste ut på bildene, men skal være mulige å få relativt dypt.  Foto: TOYOTA
DELT: Forsetene er delt av gir og oppbevaringsrom. Setene ser noe høyreiste ut på bildene, men skal være mulige å få relativt dypt. Foto: TOYOTA Vis merTodelt setedesign

Et noe senket og todelt setedesign sørger for at du ikke får følelsen av at du kjører traktor eller sitter ved spisebordet, og alle brytere og displayer er vendt mot føreren.

Crossovere forbindes gjerne med den sportslige ungkaren eller småbarnsfamilien. Nettopp her treffer nok Toyota også mange med C-HR.

Linjene er gjennomgående både på innsiden og utsiden av den tilsynelatende robuste bilen.

Godt utstyrt

<strong><b>BLUE:</strong></b> De blå linjene følger hele dashbordet og rammer inn infotainmentsystemet som er lett lent mot bilen.  Foto: TOYOTA
BLUE: De blå linjene følger hele dashbordet og rammer inn infotainmentsystemet som er lett lent mot bilen. Foto: TOYOTA Vis mer


Toyota tilbyr Safety Sense på alle modeller, hvilket inkluderer kollisjonsvern (inkludert fotgjenger-gjenkjenning), adaptiv fartsholder, filskiftevarsler med styrekontroll, automatisk fjernlys og skilt-gjenkjenning.

Hva gjelder ekstrautstyr må du bla opp for å få nøkkelfri låsing og start, farget glass, delskinn og parkerings assistent, blant annet.

Se flere bilder under:


LES OGSÅ:
Vi har testet Mini Cabrio på norske veier
Ford Fiesta ST200 er sportslig og liten
10 brukte 4x4 kupp

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer