<strong><b>HYBRID:</strong></b> Den nye Laferrari Spider er ennå ikke presentert, men blir trolig som Laferrari, uten taket.  Foto: REUTERS
HYBRID: Den nye Laferrari Spider er ennå ikke presentert, men blir trolig som Laferrari, uten taket. Foto: REUTERS Vis mer

Top Gear med lansering av ny LaFerrari Spider

Årets første episode av Top Gear har allerede fått emneknaggen #FlopGear, men episoden kunne by på noen overraskelser.

Publisert
Sist oppdatert

Selv om første episode av «nye» Top Gear har mottatt lunken kritikk verden over, var ikke første episode uten overraskelser.

LES OGSÅ: Ferrari F12 - Et mesterverk!

Under seriens del hvor «Star in a reasonably-priced car», eller «en stjerne i en fornuftig (?) priset bil» presenterer TV-kokk Gordon Ramsay og skuespiller Jesse Eisenberg sine superbiler.

Ramsay presenterer her sin Laferrari, som han har eid i ni måneder. Han forteller at det er hans absolutte favoritt noensinne.

Men når Chris Evans, som nå er programleder for showet, spør hva som er hans fremtidige beste bil, er Ramsay raskt under studioets sofa og henter frem en rød og sort eske.

- Det en faktisk en til på vei, forteller en oppspilt Ramsay

<strong><b>AVSLØRER:</strong></b> Gordon Ramsay og Jesse Eisenberg gjestet første episode av den nye sesongen av Top Gear. Her avslører også Ramsay at det kommer en ny limited edition Laferrari Spider. Foto: wenn.com
AVSLØRER: Gordon Ramsay og Jesse Eisenberg gjestet første episode av den nye sesongen av Top Gear. Her avslører også Ramsay at det kommer en ny limited edition Laferrari Spider. Foto: wenn.com Vis mer


- Jeg fikk den tilsendt for cirka tre måneder siden fra Ferrari, forteller Ramsay før han avslører at det er en Laferrari Spider på vei.

- Laferrari får altså en begrenset utgave av Spider, hvor det kun vil bli produsert mellom 100 og 150 eksemplarer, forteller Ramsay.

Trolig samme motor

Det er med andre ord den første bekreftelsen på at superbilen, som det i utgangspunktet bare er produsert omkring 500 av, også vil komme i en begrenset Spider-utgave.

Det gjør kabrioleten ekstremt sjelden.

Foreløpig vet vi lite om hva som vil sitte under panseret på den nye superbilen, men med et utgangspunkt på 950 hestekrefter i forgjengeren.

Hybridsystemet som allerede sitter i Laferrari er en kombinasjon mellom en 6,3-liters V12 motor og en elektrisk motor med batteri. Det utgjør til sammen utrolige 950 hestekrefter.

LES OGSÅ: Nå er det slutt for denne superbilen

Trolig kommer ikke allmenheten til å få mulighet til å se på bestillingsmuligheter, da disse allerede er blitt tilbudt potensielle eksklusive kjøpere.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer