TomTom med gratis fotoboksvarsler

Appen forteller deg hvor det er fotobokser og automatiske gjennomsnittsfartsmålere.

<strong>VARSLER DEG:</strong> Med TomToms fotoboksapp blir du varslet om kommende fotobokser mens du kjører bil. Foto: BERIT B. NJARGA
VARSLER DEG: Med TomToms fotoboksapp blir du varslet om kommende fotobokser mens du kjører bil. Foto: BERIT B. NJARGAVis mer

TomToms fotoboksvarsler ble denne vinteren tilgjengelig i 15 land, helt gratis.

Det er liten tvil i at den trengs. I fjor sommer var det for eksempel hele 3.471 overtredelser bare i Rælingstunnelen mot Lillestrøm.

Bare til Android

Appen er tilgjengelig for Android-brukere i 15 land verden over og er gratis for alle som ønsker den.

- Ved å lansere TomTom Speed Cameras App gratis, ønsker vi flere sjåfører velkommen til TomTom-fellesskapet forteller administrerende direktør i TomTom, Corinne Vigreux i en pressemelding.

Les også: Gjennomsnittsmålingene har stor virkning

Det er allerede 4,6 millioner sjåfører som benytter seg av appen og sammen rapporteres og verifiseres plasseringene til fotoboksene kontinuerlig.

Med denne åpne lanseringen ønsker TomTom å bidra til at alle som benytter appen skal få en stressfri og mer avslappet kjøreopplevelse.

ØKER STADIG: Antallet fotobokser øker stadig og bare siden 2009 har det kommet 23 gjennomsnittsmålinger.  Foto: COLOURBOX.COM
ØKER STADIG: Antallet fotobokser øker stadig og bare siden 2009 har det kommet 23 gjennomsnittsmålinger. Foto: COLOURBOX.COM Vis mer


Det kan lønne seg å være obs på fotoboksene, det ble nemlig varslet enda flere gjennomsnittsmålinger i høst.

- Vi har fokusert på å redusere førerstress, ved å designe en enkel app som minimerer faren for falske alarmer fortsetter Vigreux.

Les også: Speedometeret viser ikke 10 kilometer i timen for mye

Rapporter og del

TomTom med gratis fotoboksvarsler


Appen varsler om faste-, gjennomsnitts- og mobile fotobokser, og har også støtte for å vise gjennomsnittsfarten din mens du kjører i en sone med gjennomsnittsmåling.

Lokaliseringen av de mobile og nye kameraene blir rapportert og verifisert av TomToms brukere. På den måten kan du også være med på å utbedre basen.

Appen er gratis i Nederland, Italia, Belgia, Spania, Østerrike, Sverige, Finland, Danmark, Portugal, England, Frankrike, Polen, Sør Afrika, Australia og Norge.

TomTom speed cameras for Android (Play butikk, gratis)