<strong>KOSTBAR FYLLEKULE:</strong> Det var en Lamborghini av typen Gallardo som forsvant. Dette er en bil av samme type, fotografert på bilutstillingen i Geneve i 2007. I Norge koster tilsvarende biler rundt tre millioner kroner +. Foto: Knut Moberg
KOSTBAR FYLLEKULE: Det var en Lamborghini av typen Gallardo som forsvant. Dette er en bil av samme type, fotografert på bilutstillingen i Geneve i 2007. I Norge koster tilsvarende biler rundt tre millioner kroner +. Foto: Knut MobergVis mer

Tidenes dyreste hangover?

En britisk investor ble utrolig nok trodd på at han hadde parkert Lamborghinien et sted han senere ikke kunne huske ...

Etter en runde i rettsalen ble eiendomsinvestor og tidligere Lamborghini-eier Glenn Knowles (35) trodd på den utrolige forklaring på hvordan han greide å miste sin Lamborghini Gallardo. Og grunnen til at han ble trodd er nesten mer utrolig enn selve Lamborghini-historien.

Les også: - Ingen bør prøvekjøre alene. Forsikringsbransjen advarer mot tyveri som ikke dekkes av forsikringen.

Fuktig aften

Knowles eide en Gallardo, verdt 130.000 pund, sammen med sin venn Robert Mant (29). Den forsvant i desember 2008, og eierne krevde forsikringspenger for tapet. Men dette var tungt å godta for forsikringsselskapet, og eierne ble tiltalt for svindelforsøk, skriver Telegraph.co.uk.

Bilen forsvant nemlig etter at Knowles hadde parkert den underveis til en heftig kveld på byen, for siden ikke å finne den igjen. Også søk etter bilen ved hjelp av det innebygde sporingssystemet førte ikke frem, og bilen er fortsatt ikke funnet.

Fyllekjøring var forøvrig heller ikke tema under saken.

Les også om bilselgeren som fikk hundre biler til å stoppe ved å bruke et anti-tyveri-system uten tillatelse.

Opplagt, eller?

Dette høres kanskje ganske opplagt ut: To unge menn med litt for dyr bil, vil heller ha forsikringspengene. Men nei, så opplagt var det tydeligvis ikke for det britiske rettsapparatet.

Knowles har nemlig litt historie å vise til på området. Han har utrolig nok også tidligere glemme-parkert en kostbar bil etter en promilleaften på byen. Den gangen ble bilen til sist funnet igjen ved hjelp av politiet: Parkert bak nattklubben der festen foregikk.

Artikkelen fortsetter under annonsen

Ved siden av at de to bileierne hevder å ikke ha behov for ekstra kontanter (de er begge gode for solide pund-beløp), var nok denne dokumenterte historien tungen på vektskålen for frifinnelsen.

Les også: Nå kan du kjøre drømmebilen