Think blir praktisk

Nå også med plass til barna.

Få biler har fått mer omtale i forhold til omsatte biler enn Think. Nå har de gitt oss nok en grunn til å skrive om bilen som alle prater om, men som de færreste kjøper, nemlig Think City.

Miljøracet er startet

Ikke som forespeilet

På bilutstillingen i Geneve i 2007 viste Think frem konseptbilen Ox. Den skulle vise verden hvordan Think ser for seg fremtiden. Bilen var en fireseters elbil med fire dører, fem med bakluken. Siden har vi ikke sett eller hørt noe mer om den. Nå har Think derimot bygget om deres ordinære Think City til å romme fire mennesker. Det går naturlig nok ut over plassen i bagasjerommet, men dette er noe brukeren som kjøper må ta høyde for, og du får fleksibiliteten.

Årets Bil 2011 er elektrisk.

Bedre fleksibilitet

Dersom du trenger bagasjeplass som i forgjengeren, så er det bare å legge ned setene. Da har du omtrent identisk plass som tidligere. Når Think nå gjør endringer, så får du som kjøper enda flere fordeler med den nye versjonen, for nå har Think også lagt til klimakontroll som standard. Nå er også Thinks nye styring for den elektriske plattformen er også ny, og kontrolleren G4 EV er implementert i alle

Artikkelen fortsetter under annonsen

En elbil med terningkast seks.

Foto: Think


Ha med sikkerheten?

Think gjør et stort nummer av at de er typegodkjent som en bil, og således ikke må, bør, eller skal sammenlignes med farkoster som Buddy og lignende. Det er da også riktig, men Think har ikke villet la bilen bli testet av den nøytrale organisasjonen Euro NCAP, der alle andre får gjennomført kollisjonstestene. Noen gode forklaringer er ikke kommet, men i følge VG opplyser EuroNCAP at Think ikke har villet levere biler. Think på sin side opplyser at de ikke har biler å avse. Antagelig ligger noe av forklaringen i at Think skal lansere ny bil i 2012. Kan vi drømme om at det er en produksjonsmodell av Ox, og at den vil være testet av EuroNCAP?

Nå har fremtiden fått en pris.