Testbilen og andre alternativer

Pluriel er en relativt rimelig bil som gir oss fiffige løsninger for pengene. Men for trivselens skyld hadde vi nok spandert på oss den største motoren

Grønnfargen er ny av året.
Grønnfargen er ny av året. Vis mer


Testbilen var en 1,4i med firesylindret rekkemotor på 75 hester og med manuell femgirs kasse. Toppfarten er på 164 kilometer i timen på bane i følge produsenten. Samme opplysninger forteller også at vi kunne klart 0-100 km/t på 13,9 sekunder. Startpris for denne modellen er 217.400 kroner.

Bilen selges også med 1,6 liters motor med sensodrive girkasse, som gir deg mulighet til både å kjøre med automat, og med manuell giring og knappegiring på rattet. Denne modellen har en mye freskere motor med 110 hester, og en toppfart på 188 km/t på bane. 11,6 sekunder skal denne bruke fra 0 til 100 km/t. Startprisen er 241.400 kroner.

Utstyr

Det meste av det utstyret som er tilgjengelig på disse modellene er standardutstyr for begge, som for eksempel ABS-bremser, kollisjonsputer for fører, passasjer og i sidene, startsperre, fargede glass og radio med CD-spiller og seks høyttalere. Klimaanlegg er ekstrautstyr i den minste modellen, og var med i vår testbil til en pris av 9.990. For å få det elektroniske kimaanlegget, regnsensorene, det ventilerte hanskerommet og den varmeavvisende frontruten i den største modellen må du betale 15.990 kroner. Spiderpakken til 2.448 kroner som vi nevner her, er også ekstrautstyr som gjør kabrioletvarianten litt mer brukervennlig. Metalliclakk koster også ekstra (3.000 kroner). Nytt av året er skinnseter – 12.000 må du betale i tillegg for å få disse.

Farger

Pluriel ble først kjent med signaturfargen Orange Aérien. Vår testbil var i den nye grønnfargen Hurlevent Nacre, en mørk grønn metallic. Øvrige farger er en lysere grønn som kalles Lenz, en lys blå som kalles Lucia og en grå aluminium. Nye farger av året er en gråsort Fuliminator, en sandfarget Bivouac og en knallrød Ardent.

Velger du Pack Techno får du mellom annet mer sporty utseende med koordinerte farger i interiør og eksteriør, ekstra oppbevaringslommer og vendbare gulvmatter foran. Aluminiumsdetaljer innvendig er en del av looken.

  • Tilbake til innledningen