TEST: Skoda Fabia 1.4 - A6 i miniformat

Skodas innpakning er det lite å si på. Den faller i de flestes smak, og fronten minner ikke så rent lite om storebror i VW-familen: Audi A6.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon
image: TEST: Skoda Fabia 1.4 - A6 i miniformat


Men det vi ikke helt forstår, er hvordan Skoda Fabia -- i alle fall med det utstyrsnivået vi har kjørt den med nå -- skal kunne henvende seg til "nuftige" mennesker, bilkjøpere som tenker utradisjonelt, men økonomisk.

Det har jo i aller høyeste grad vært tilfelle med Octavia, som tilbyr ganske så mye mer plass enn mange andre konkurrenter, uten at dette har gått på bekostning av prislappen -- som er svært lav sammenlignet med mange av konkurrentene.

Fabia med stil

Men der Octavia scorer høyt på økonomi og plass, scorer den ikke fullt så høyt når det gjelder design og kanskje heller ikke særlig høyt på image-skalaen.

Men det er nettopp det Fabia skal gjøre. Argumentet om at Fabia har så mye mer plass og så mye friskere kjøreegenskaper enn mange av sine konkurrenter, holder ikke helt mål, viser vår test. Derimot er den definitivt en bil folk snur seg etter, og som er svært så komfortabel.

Bli med på testturen av denne tilsynelatende selvmotsigende Skodaen, enten du er nuftig eller fornuftig…

Lyst til å diskutere?

Besøk vårt debattforum!