TEST: Parkerings-billettholder - spar masse penger

Enkle og billige saker kan være til stor nytte. Vi har veldig god erfaring med denne billettholderen.

Ganske tidlig i livet ble vi lei parkeringsbøter. Siden parkeringsreglene er ganske enkle, er det stort sett forglemmelser, stress og uhell som har gjort at vi har pådratt oss disse ekstraregningene. Det er mye som kan gjøre at du får parkeringsbøter, i tillegg til ikke å betale for parkeringen. Vi har opplevd at parkeringslapper har snudd seg når du lukker døren, at de forsvinner ned mellom frontrute og dashbord, blåses bort av klimaanlegg eller blåser vekk ved gjennomtrekk. Listen er lang. På arbeidsplasser er det også ofte slik at man trenger et kort i frontruten til sin faste parkeringsplass. Er dette borte en dag får du bot, selv om vakten selvsagt ser at det er den samme bilen som står dere hele året. Man blir ikke belemret med kundeservice fra den kanten der.

Testen

Bilprodusentene tenker lite på dette, og Volvo og Skoda er to av svært få merker som leverer dette i sine biler. Vårt produkt er kjøpt på Biltema og kan monteres enkelt i løpet av 15-20 sekunder, og den passer i absolutt alle biler med frontrute! Parkeringslappene sitter da skikkelig, og det er ingen fare for at de blåser vekk eller havner på avveie ved kjøring. (Du kan jo for moro skyld også installere flere slike klemmer for lagring av førerkort, bensinkort, penger, huskelapper og kanskje fartsbøter? Parkeringsbøter blir det jo lite av.

Artikkelen fortsetter under annonsen

Vi vil hevde at holderen er suveren for kabrioleter.

Konklusjon og konkurrenter

Holderen kan kjøpes i flere butikker og prisene varierer voldsomt, prosentvis noe av det verste vi har vært borti. Vi kjøpte vår hos Biltema som er desidert billigst. Biltema forlanger 9,90 kroner. Bilextra forlanger 14 kroner og Torshov Bilrekvisita dobler nesten prisen i forhold til Biltema og vil ha hele 19 kroner. Konklusjonen blir dermed så enkel at det bare er å reise rett til Biltema.

TEST: Parkerings-billettholder - spar masse penger