TEST: Opel Vectra 3.0 CDTI stv.

Opel Vectra har vokst opp til å bli en av mellomklassens største biler. Den har et enormt bagasjerom og veldig romslige bakseter. Testbilen var også velsignet med en råsterk dieselmotor.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon
image: TEST: Opel Vectra 3.0 CDTI stv.


Med fornuften øverst på ønskelisten vil nok 1,8-literen med 122 hestekrefter være mest aktuell, men hvis du er på jakt etter det lille ekstra kan Opel med Vectra 3.0 CDTI tilby en skikkelig barsk familiebil til en forholdsvis grei pris. Vi synes på ingen måte at drøye 500.000 kroner er greit for en stasjonsvogn, men hvis du klarer deg uten noe som helst av prestisje sparer du over 130.000 kroner på å velge denne bilen i stedet for en Mercedes E270 CDI.

Rikt modellutvalg

Opels satsning endte opp med fire versjoner av sin mellomklassebil. En sedan, en kombikupe kalt GTS, en stasjonsvogn, og Signum som er en vellykket blanding av kombikupe og stasjonsvogn. Stasjonsvognen er den nyeste, og den deler akselavstand med Signum. Det er den klasseledende akselavstanden som sørger for god plass i kupeen, og som også er med på å øke landeveiskomforten.

Vi har kjørt en av markedets største stasjonvogner med størst mulig dieselmotor. Mer om motor og kjøreegenskaper finner du her.

Lyst til å diskutere?

Besøk vårt debattforum!