TEST: Opel Meriva 1.6 Cosmo

Det er ett eller annet med Opels ingeniører, de må bruke svært mye av sin tid på å klekke ut praktiske seteløsninger.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon
image: TEST: Opel Meriva 1.6 Cosmo
image: TEST: Opel Meriva 1.6 Cosmo


Det ble ikke slurvet på andre områder heller da Meriva ble klekket ut, og vi kan allerede nå avsløre for deg at du skal lese en test om sjefen av fleksibiler i småbilklassen.

Nytt

Seteløsningen er det som er mest spesielt med Meriva, og løsningen som er valgt er så god og fleksibel at den tiltrekker seg mye oppmerksomhet. Mange nyheter får gjerne litt ekstra oppmerksomhet fordi de er spennende å fortelle om. Vi tror imidlertid fleksibiliteten bygget inn i Meriva ikke vil falme over tid, og at løsningene som er valgt vil glede mange eiere i årene som kommer.

Opel har nemlig vist vei tidligere når det gjelder seteløsninger. Til tross for at Zafira har vært på markedet i mange år er det få konkurrenter som kan matche brukervennligheten til tredje seterad i en Zafira.

Ny klasse

Meriva er blant de første bilene i en ny klasse, det vi kaller mini-fleksibiler. Det er gjerne biler som er basert på småbiler i større og mindre grad, og måler rundt fire meter.

Meriva er praktisk. Den ser i tilegg ikke ut som en kasse på hjul, og den kjører ganske godt. Mer om kjøreegenskaper og motor finner du her.

Lyst til å diskutere?

Besøk vårt debattforum!