TEST: Nissan King Cab 4X4 Navara

Etter 1. april forsvant det en rekke varebiler fra markedet, men heldigvis finnes det fortsatt muligheter for relativt billige og praktiske biler.

TEST: Nissan King Cab 4X4 Navara
[Ugjyldig objekt (NAV)]

Pickup er kanskje en bil som mange avskriver som noe sært og spesielt som kun passer for entusiaster og bønder. Det er i så fall en oppfatning som er foreldet og som i hvert fall er feil. Riktignok er ikke komfort og utstyrsnivå på høyde med en velutstyrt personbil, men du finner det viktigste.

Navara

Vi har kjørt King Cab-modellen med det beste utstyrsnivået, Navara. Her har du blant annet automatisk klimaanlegg, skinnratt, elektrisk vindusheiser, elektrisk justerbare speil, elektrisk antenne, fjernstyrt sentrallås, ABS-bremser, kromdetaljer og stigtrinn. Selvsagt er det også inn og utkoblingsbar firehjulstrekk med reduksjonsgir.

Passer til mye

Vi har mildt sagt brukt King caben til mye rart og i kapittelet ”motor og kjøreegenskaper” kan du blant annet lese om heftige opplevelser i ulendt terreng og om mange praktiske detaljer som du garantert vil sette pris på.

Lik Dinside Motor på Facebook

Siste nytt om Motor! Ønsker du siste nytt fra DinSide Motor rett i innboksen? Meld deg på vårt nyhetsbrev og få de beste sakene tilsendt hver uke.