TEST: Mitsubishi Carisma - en vanlig bil.

Mange liker Mitsubishi Carisma. På en måte skjønner vi det, og på en måte skjønner vi det ikke i det hele tatt. Bruksmessig er Carisma en gullkantet opplevelse, synd at bilen er så forferdelig trist.

Publisert
TEST: Mitsubishi Carisma - en vanlig bil.

Mellomklassen bugner over av tilbud for de som vil ha en passe dyr sedan. Carisma tar mål av seg til tilfredsstille mange behov. Den skal være familievennlig, komfortabel, rommelig og litt sporty.

Mange om beinet

Det er få klasser som kan skilte med så mange sterke konkurrenter,vi nevner i fleng: VW Passat, Seat Toledo, Skoda Octavia, Opel Vectra, Citroën Xantia, Mazda 626, Volvo S40, Toyota Avensis, Nissan Primera og Subaru Impreza. Listen er lang og vond lesning for de forskjellige konkurrentene.

Suverent for kjøperne

Konkurranse er i dette tilfellet til beste for kundene. Ingen av disse bilen kan kalles "katta i sekken". Her er det i første rekke prisen som er avgjørende, litt hva som følger med av utstyr og selvfølgelig hvilke egenskapene du er på jakt etter.

Nå opererer de fleste bilforhandlere med nettopriser, men med så mange alternativer i mellomklassen burde det være muligheter for å oppnå en god handel.

Gode garantiordninger

Mitsubishi Carisma har 5 års nybilgaranti og i tillegg 8 års garanti mot gjennomrusting. En annen spennende garanti er drivstoffgaranti der Mitsubishi garanterer et maksimumsnivå for bensinforbruk. Hvis du skulle bruke mer bensin enn det, vil du få økonomisk kompensasjon for det overskytende forbruket. I tillegg blir alle nye Mitsubishi levert med 5 års gratis service med en begrensning på 60.000 kilometer. Mitsubishi Carisma skal med andre ord by på veldig lite negative overraskelser.

Les konklusjonen!

Vi har valgt å plukke ut noen utradisjonelle konkurrenter til Mitsubishi Carisma. Du som Mitsubishikunde har kanskje ikke tenkt på disse bilene som alternativer til Carisma, men det har vi. Klikk på denne lenken.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer