
TEST: Land Rover Defender 110
Motorveikomforten i en Defender er nemlig helt i særklasse dårlig, og sittestillingen kan karakteriseres som annerledes. Etter en grundig test tror vi allikevel mange er villig til å leve med svakheter i bytte for en bil som sjarmerer og imponerer på mange områder.
Ettermontert komfort
Defender har klare likhetstrekk med de første Land Roverene som kom på markedet for over 50 år siden. Dagens ytre har stort sett vært uforandret siden 1983, og det samme gjelder interiøret. Det som har kommet til er ettermonterte komfortdetaljer som elektriske vinduer, sentrallås og klimaanlegg.
Rett til skogs
Veien til Defenderens rette element var støyende, men da vi kom frem til skog og gjørme var alt glemt og tilgitt. For uerfarne offroadere tilbyr Defender selvsikkerheten som trengs, og for de mer erfarne gir den muligheten for kjøring på grensen.
Mer om sterke sider i skogen og svake sider på veien kan du lese om her.
Har du noe å tilføye?
Velkommen til Dinsides diskusjon. Vi vil gjerne vite hva du mener, men husk at mange leser det du skriver. Hold deg til temaet og vær saklig, så slipper vi å slette eller moderere innlegg. Mer om vilkårene her. Kommentarer til hvordan redaksjonen har løst saken på, tips om skrivefeil eller lignende sendes til tips@dinside.no.