Tesla Model X lanseres i natt - norsk tid

Du må sette vekkeklokken på 04:45 for å få med deg lanseringen live klokken 05:00.

<strong><b>LANSERES I NATT:</strong></b> Klokken 20 amerikansk tid blir Model X lansert i California.  Foto: FRED MAGNE SKILLEBÆK
LANSERES I NATT: Klokken 20 amerikansk tid blir Model X lansert i California. Foto: FRED MAGNE SKILLEBÆK Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Til nå har Tesla Model X bare vært en konseptbil av en elektrifisert SUV med måkevingedører. Mange har ventet lenge med stor lyst, og nå ser det ut til at denne lysten snart kan bli tilfredsstilt.

I natt klokken 05:00 norsk tid, lanseres nemlig Tesla Model X i California, USA, og hendelsen overføres live til norske morgenfugler på Tesla sine nettsider.

Her kan du se hvordan Telsa Model X faktisk blir!

Audi viser konkurrent til Model X

I slutten av første kvartal vil de første norske kundene få sine biler, forteller Esben Pedersen, kommunikasjonssjef for Tesla i Skandinavia.

Telsa Model X har for øvrig blitt offer for en skikkelig valutaendring. Fra de første kundene signerte kontrakt, og til nå, har valutaen mot dollar endret seg flere kroner.

- Når du har 25 prosent driftsmargin, og valutaen spiser opp alt, og litt til, så gjør det vondt, fortalte Elon Musk til Dinside på en pressekonferanse 25. september.

Se spionbildene av Model X

Model X blir høyere, og den bekreftes med et sett bakdører tilsvarende det vi har sett på konseptbilen. Bilen vil også leveres med den samme 90 kWh batteripakken som nylig er lansert på Model S.

Nytt på Model X vil også være at den kan trekke tilhenger.

Her er en testbil med tilhenger fersket ute på veien:


Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer