Du har forstått det riktig. Det er helt gratis! Tesla Model S selges med andre ord drivstoff inkludert - for bilens levetid! Foto: Tesla
Du har forstått det riktig. Det er helt gratis! Tesla Model S selges med andre ord drivstoff inkludert - for bilens levetid! Foto: Tesla Vis mer

Tesla: Lad gratis for alltid

Ja, du leste riktig.

Publisert
Sist oppdatert

Teslas superladere er nå på plass.

Tesla overrasker og overrasker. Som første land utenfor USA har Tesla nå oppført seks ladestasjoner rundt om i Norge, og det er ikke tilfeldig at det ble her. Norge er det viktigste markedet for Tesla utenfor USA, og det ser ut til at vi nå blir prioritert, nær sagt både foran og bak.

Model S til røverpriser: Dette er prisene

20 minutter

Fredag 30. august var således en merkedag for eksisterende og kommende eiere av Tesla. Da ble nemlig seks ladestasjoner med hurtigladere åpnet for bruk, og kun ment for Tesla. Her kan du lade bilen i en fei, for på den måten å ha en rekkevidde som nær sagt en hvilken som helst annen bil. Eneste forskjell er at fylling av drivstoff tar litt lenger tid. Setter du av 20 minutter, så kan du gå fra nær tomt til rundt halvfullt batteri. Dette er nok til ca. 25 mil kjøring.


Kommer Model S med firehjulsdrift?

Ekspressfart

Teknologien ligger i selve laderen, for med disse hurtigladerne omgår du all infrastruktur i bilen som har med ladingen å gjøre. Hurtigladeren snakker direkte med batteriet, og slipper forsinkende elementer. I tillegg er den naturligvis i stand til å levere så mye effekt som skal til for at regnestykket går opp.

Ladestasjonene er naturligvis ikke tilfeldig satt opp. De er ført opp på behørig avstand fra hverandre, for at du på den måten skal kunne dra maksimal utnyttelse av rekkevidden. Tesla forteller også at de seks stasjonene som nå er åpnet bare er begynnelsen. Flere skal opp, men de ønsker ikke å kommentere hvor mange, og innen hvilken tid.

Strålende resultat: Tesla Model S krasjtestet

Gratis - på livstid!

Det som derimot er bestemt er at dette skal være gratis. Tesla betaler med andre ord drivstoffet for deg, dersom du fyller på en av deres stasjoner. Ikke nok med det, men de garanterer at det skal gjelde for alltid.

Ladestasjonene er satt opp følgende steder:

• 3550 Gol
• 2619 Lillehammer
• 2660 Dombås
• 4580 Alleen (Lyngdal)
• 4993 Sundebru
• 5745 Aurland

Årets julenisse heter med andre ord Elon Musk. Han kommer med pakker som enhver som er interessert i elbiler bare kunne drømme om.

Tesla Model X, en drøm eller virkelighet?

Les alt om Tesla her

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer