Suzuki med Passat-konkurrent

Her kan du se alle de offisielle bildene av Kizashi - Suzukis mellomklassesedan.

Suzuki med Passat-konkurrent
Publisert
Sist oppdatert

Vi har ved flere anledninger skrevet om Kizashi - men da har det vært en av konseptbilene vi har omtalt. Dem har det vært tre av, gradvis mindre spektakulære, og som forventet er den produksjonsklare bilen adskillig mer moderat i sitt formspråk og generelle utseende.

Passat i siktet

I løpet av de siste to årene har nemlig på diverse bilutstillinger Kizashi concept 1, 2 og 3 vist vei mot det som skulle bli merkets første mellomklassesedan - en bil som i markedet vil ta opp kampen med VW Passat, Toyota Avensis, Mazda 6 og Ford Mondeo.

Lite teknisk info

Suzuki har vært rause med bildematerialet, men når det kommer til tekniske data er det svært sparsommelig. Vi får vite at standard motorisering i denne omgang er en bensindrevet rekkefirer helt i aluminium med et slagvolum på 2,4 liter. Effekt, dreiemoment og utslippstall oppgis ikke i denne omgang. Ytelsene vet vi dermed ikke noe om. Sekstrinns manuell girkasse er standard, men det vil også bli mulig å få bilen utstyrt med en trinnløs - kontinuerlig variabel - automatkasse. som også skal kunne gires manuelt med hendler på rattet.

Hybrid

Den norske importøren har tidligere presisert at den nye bilen vil komme som sedan og stasjonsvogn, og naturligvis også med firehjulsdrift, med dieselmotor og også som hybrid.


Den nye mellomklasse-Suzukien, som bygges på en helt ny fabrikk I Sagara i Japan, skal lanseres på markedet til vinteren. Vi vil komme tilbake med mer informasjon når vi vet mer om planene for lansering i Norge.

Her kan du se det mer spektakulære konseptet Kizashi 3

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer