Supershow i Frankfurt

Årets bilutstilling i Frankfurt, som åpner 13. september, blir litt av et show!

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

I skrivende stund har ikke bilutstillingen i Frankfurt ennå åpnet sine dører for publikum. Pressen har imidlertid tilgang litt i forveien, slik at vi kan vise de mest interessante nyhetene - og en del mer - for de som ikke har anledning til å overvære begivenheten.

Årets utstilling føyer seg inn i rekken av messer som har miljø som bakenforliggende tema uansett hvilken biltype det dreier seg om. Det ser ut til at hybridteknologiene og null-utslippsvisjonen forsterkes mens flexifuel (muligheten for å kjøre på biodrivstoff og klassisk drivstoff med samme motor) fortsatt er omstridt som bærekraftig alternativ.

Variasjon

image: Supershow i Frankfurt

Supershow i Frankfurt

  1. Frankfurt-første fotoalbum


Forøvrig blir bilene stadig sikrere og mer energieffektive, og vi med bildilla har fortsatt mye pent å se på når vi går på bilutstilling. Av nyhetene vi har avbildet her er spennvidden stor fra nyttige og praktiske små stasjonsvogner som Clio og Fabia til luksusvisjonene CS concept fra BMW og F700 fra Mercedes.

Show

Spektakulære konsepter hører også med. I så måte er Suzukis Kizashi et trekkplaster som vi liker å se dem på de internasjonale utstillingene.

Frankfurt-messen er størst i areal, men ikke i antall besøkende. Paris, som Frankfurt alternerer med annethvert år har ca. 1,5 millioner besøkende, Frankfurt rundt millionen.

Slitsomt er det å skulle dekke alt på to pressedager, men moro er det lell!

  • Første fotoalbum fra Frankfurt-messen 2007 finner du her.