Sugen på billig cabriolet?

Du har 100 000 kroner å bruke på bil, og vil ha vind i håret. Da bør du sjekke ut disse tre kandidatene!

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Det er få ting i livet som slår følelsen av å kjøre en sprek roadster med taket nede en varm sommerdag. Dessverre er det ikke ofte at værgudene spiller på lag her til lands, noe som fort betyr at cabrioletfølelsen kan bli et mareritt. Derfor gjelder det å finne en bil som får deg til å smile selv når regnet bøtter ned.

Det er svært få som bruker flere hundre tusen på det som i praksis er en sommerbil. Et realistisk tak er derfor satt på 100 000 kroner. Hva får du for den prisen uten at bilen er ihjelkjørt og/eller falleferdig? Vi har plukket fram tre gode alternativer...

Smart Roadster Coupé

Mange tar ikke denne bilen helt seriøst, men det burde de. Med en turboladet, tresylindret motor og egenvekt på 800 kilo er dette en svært underholdende bil. Designet er svært distinkt og er av typen elsk-eller-hat. Den er likevel noen skjær i sjøen...

image: Sugen på billig cabriolet?

Les hele brukttesten av Smart Roadster Coupé her!

BMW Z3 Cab

James Bond har kjørt denne. Trenger du flere argumenter? Ok, det var kanskje ikke agentens mest maskuline øyeblikk. Z3 har fått mye pepper på grunn av sin USA-orienterte kjørefølelse og i beste fall androgyne design, men i bunn og grunn er BMWs lille roadster en svært god bil.

image: Sugen på billig cabriolet?

Les hele brukttesten av BMW Z3 her!

Toyota MR2 MKIII

Mange ble skuffet da den siste MR2 ble lansert. Designmessig blir den satt i skyggen av forgjengeren MKII i tillegg til å få skjelsord som "fattigmanns Boxster" slengt etter seg. For de som ikke bryr seg om slikt er dette en framifrå bil. Den veier under et tonn, og har nesten 140 hester i motoren bak setene. Og alt med Toyota-kvalitet. Fristende!

image: Sugen på billig cabriolet?

Les hele brukttesten av Toyota MR2 MKIII her!

Er det noen biler du savner her?
Diskutér under!