Subaru premiere: Subaru Forrester

Detroit (DinSide Bil): Det var hemmeligholdt, hemmeligstemplet og ble traust som bare Subaru greier å få det til. Avdukingen av den nye Forrester var en flau affære.

Subaru premiere: Subaru Forrester


Forventningene var skrudd i været, mye takket være en overivrig speaker som med hyppige mellomrom gjorde alle fremmøtte journalister og fotografer oppmerksom på hvor viktig det var at kameraene var klare foran den store avdukningen.

Skyhøye forventninger

Så kom presidenten for Subaru i Nord-Amerika og skrudde forventningene ytterligere opp. Deretter ble gulvet inntatt av ivrige dansere som slo uhemmet på Subaru hjulkapsler, eksosanlegg og en Forrester grill. Nå var forventningene skyhøye.

Det samme gamle

Så, endelig, gikk teppet opp, og Forrester stod der i all sin prakt. Journalistene så bestyrtet på hverandre, blitzregnet bråstoppet og forventningene falt. Så fornøyde var nemlig Subaru med Forrester at de på ingen måte har forandret bilen. Teknikken er den samme gamle, karosseriplatene likeså og interiøret er - som presidenten så stolt proklamerte - sikkert nytt, men designet er fortsatt det samme gamle.

Det eneste som egentlig skilte seg ut var hekken, hvor to nye baklys er med på å gjøre avslutningen av Forrester mer elegant enn den noensinne har vært.

Tilbake til nyhetsoversikten fra Detroit