Store lekkasje-bilder av nye Mazda 6

At de første bildene av en ny bilmodell lekker ut noen dager før de produsenten slipper dem, er snarere blitt regelen enn unntaket.

Publisert
Sist oppdatert

Mazda 6 er en svært spennende modell og Mazdas viktigste på det europeiske markedet. Det er tydelig at det har vært knyttet stor spenning til det endelige resultatet, og derfor er det ikke veldig overraskende at pressebildene nå har lekket ut på nettet.

Sjekk hva bilen din er verdt

Fra Spania

Den offisielle slippdatoen er 11.september, men det spanske nettstedet km77.com kunne tydeligvis ikke dy seg. Torsdag la de ut en mengde bilder av den nye mellomklassebilen. I dag florerer de over hele internett og det er trolig spanjolene som er kilden til dem alle.

Store lekkasje-bilder av nye Mazda 6

Store lekkasje-bilder av nye Mazda 6

 1. Store bilder
Store lekkasje-bilder av nye Mazda 6


Derfor så vi ingen grunn til å holde disse tilbake for våre lesere som ivrig har lest tidligere spionartikler om denne bilen.

Bare bilder

Selv om bildene har sluppet ut, er det ingen ny teknisk informasjon tilgjengelig. Det som er sikkert ut i fra bildene, er at Mazda 6 fortsatt vil komme både som sedan, kombi og stasjonsvogn.

Lettere

Det er også rimelig trygt å anta at den nye japaneren vil bli tilbudt med et bredt spekter av motorer både på diesel- og bensinfronten. Også firehjulsdrift vil etter alt å dømme bli tilgjengelig. Plattformen som benyttes stammer fra Ford Mondeo, men Mazda 6 vil få noe mer beskjedne mål. Vekten blir også lavere, og Mazda selv har opplyst at vektreduksjon har vært et av hovedfokusene i utviklingen. Det betyr at den nye generasjonen faktisk er lettere enn den utgående.

11. september

Akkurat hvor mye må vi vente til pressekonferansen 11. september for å få vite. Da blir all informasjon sluppet i forbindelse med åpningen av Frankfurt-utstillingen. Til Norge kommer den litt utpå vårparten neste år.

 • Store bilder finner du her.

  Her finner du mer Mazda-stoff:

 • Tester
 • Nyheter
 • Nybillanseringer
 • Spionbilder
 • Vi bryr oss om ditt personvern

  dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

  Les mer