Stor Chevrolet-sedan

Chevrolet satser i Europa, og neste modell ut er en sedan som er like lang som storbiler som Volvo S80 og Mercedes-Benz E-klasse.

Stor Chevrolet-sedan

Stor Chevrolet-sedan

  1. Store bilder!


Og når de i pressemeldingen fra importøren kaller det en bil i mellomklassen kan vi håpe at det er prisen det er snakk om. Nye Chevrolet Epica ligner veldig på bilen fra Daewoo med det artige navnet Magnus. Det er ikke usannsynlig at det er Daewoos luksusprosjekt som skal hete Chevrolet Epica i noen markeder.

Spesiell motor

Rekkeseksere er ikke lenger så vanlig, og enda mer spesielt blir det når motoren er så liten at den kan monteres på tvers. Det gir fordeler både med hensyn til plass i kupeen og med hensyn til kollisjonssikkerhet. Litt spesielt er også den moderate effekten for en sekssylindret motor, kun 142 hestekrefter er tatt ut av 2-literen.

Etter hvert skal det også dukke opp en dieselmotor. For begge motorene gjelder det at de dukker opp med femtrinns manuell girkasse som standard, og at de kan leveres med en femtrinns automatgirkasse.

Kommer til våren

Stor Chevrolet-sedan


Lengden er over 4.8 meter noe som gjør Epica til en storbil i Europa. Den skal ha seks kollisjonsputer som standard, og vil sannsynligvis bli lansert i Norge i juli/august. Vi kommer tilbake med priser og utfyllende opplysninger når det er klart.

Store bilder av Chevrolet Epica.

Her finner du mer Chevrolet-stoff:

  • Tester
  • Nyheter
  • Nybillanseringer
  • Spionbilder