Stasjonsvogn fra Porsche?

Nei, Shooting Brake, sier Porsche. Eller var det Sport Turismo? Begge deler, kanskje.

Vi har tidligere omtalt det mange liker å anse som en kommende Porsche stasjonsvogn. Nå kan du få høre de som har laget bilen fortelle hva de ønsker med den. Det ser unektelig ut til at vi er litt nærmere en produksjon av bilen, som til nå bare har vært å anse som en konseptbil. Porsche har nemlig laget en film som forteller enda mer av det vi tidligere har lurt på.

I filmen avslører Porsche ganske inngående detaljer om hvordan bilen kommer til å bli. Og ikke minst, vi får se bilen ute på veien i gatene rundt Beverly Hills.

LES OGSÅ:

Finn alle artiklene om Porsche her

Bilen ble første gang vist under bilutstillingen i Paris i september i år, og kom egentlig som en overraskelse på de fleste. De fleste tenkte også på en modifisert Panamera da de fikk se den, men det er ikke designerne helt enig i. De har hatt egne tanker med bilen, og forklarer i filmen hva de har sett for seg.

Vi har tidligere kjørt en elektrisk versjon av Porsche Boxster, og vi har kjørt Porsche Panamera Hybrid. Den ene en konseptbil, mens hybriden allerede har vært på markedet en stund. Det er derimot ikke bare drivlinjen Porsche ønsker å vise med denne nykommeren. For en ting er det utvendige, men det kommer til å skje mye innvendig i fremtiden. Se bare på videoen, og hør hva de som har utviklet bilen har å si.

Artikkelen fortsetter under annonsen