Sporty BMW X5

For de som syns luksusSUVen BMW X5 blir for løs i fisken, er det nå mulig å bestille en M Sport-pakke.

Det er den foreløpige toppmodellen X5 4,8i som vises med M Sport-modifikasjonen på disse bildene. M Sport-pakken må ikke forveksles med BMWs M-serie. Det er ikke snakk om noen X5 M, men snarere et utstyrsnivå som bidrar til å øke det sportslige preget i den allerede svært så dynamiske SUVen.

Sportsunderstell

M Sport-modifikasjonen består i et sportsunderstell, større hjul (19-tommere) og diverste innvendig og utvendig styling. Setene er også optimert for dynamisk kjøring og tilbyr mer sidestøtte. Rattet er også av typen M Sport.

Populær

Skal man tro BMW, er denne sportspakken etterlengtet hos kundene ettersom om lag 90 prosent av forrige generasjon ble levert med en lignende utstyrspakke.

0-100 på 6,5

Sporty BMW X5

  1. Store bilder


Man kan mene at en sportspakke er fånyttes på en diger SUV på over to tonn, men X5 er i alle fall blant de desidert sportsligste høyreiste firehjulstrekkerne på markedet. Med 4,8-literen under panseret, gjør den 0-100 på 6,5 sekunder og stopper ikke før den har nådd 240 kilometer i timen.

Også til mindre motorer

For de som gjerne vil ha en ekstra sportslig X5, men som likevel ikke er avhengig av V8’eren, blir det også mulig å bestille M Sport-pakken til de mindre, seksylindrede motorene på tre liter. X5 3,0d er den klart mest populære varianten og fartsressursene i denne rekker langt og lenge.

M Sport-pakken blir tilgjengelig på alle motoralternativer fra slutten av sommeren. Pristillegget blir på omlag 60.000 kroner, litt avhengig av motorvalg.

  • Store bilder finner du her.
  • Her finner du mer BMW-stoff:

  • Tester
  • Nyheter
  • Nybillanseringer
  • Spionbilder