Sporty BMW X5

For de som syns luksusSUVen BMW X5 blir for løs i fisken, er det nå mulig å bestille en M Sport-pakke.

Det er den foreløpige toppmodellen X5 4,8i som vises med M Sport-modifikasjonen på disse bildene. M Sport-pakken må ikke forveksles med BMWs M-serie. Det er ikke snakk om noen X5 M, men snarere et utstyrsnivå som bidrar til å øke det sportslige preget i den allerede svært så dynamiske SUVen.

Sportsunderstell

M Sport-modifikasjonen består i et sportsunderstell, større hjul (19-tommere) og diverste innvendig og utvendig styling. Setene er også optimert for dynamisk kjøring og tilbyr mer sidestøtte. Rattet er også av typen M Sport.

Populær

Skal man tro BMW, er denne sportspakken etterlengtet hos kundene ettersom om lag 90 prosent av forrige generasjon ble levert med en lignende utstyrspakke.

0-100 på 6,5

Sporty BMW X5

Sporty BMW X5

  1. Store bilder


Man kan mene at en sportspakke er fånyttes på en diger SUV på over to tonn, men X5 er i alle fall blant de desidert sportsligste høyreiste firehjulstrekkerne på markedet. Med 4,8-literen under panseret, gjør den 0-100 på 6,5 sekunder og stopper ikke før den har nådd 240 kilometer i timen.

Også til mindre motorer

For de som gjerne vil ha en ekstra sportslig X5, men som likevel ikke er avhengig av V8’eren, blir det også mulig å bestille M Sport-pakken til de mindre, seksylindrede motorene på tre liter. X5 3,0d er den klart mest populære varianten og fartsressursene i denne rekker langt og lenge.

M Sport-pakken blir tilgjengelig på alle motoralternativer fra slutten av sommeren. Pristillegget blir på omlag 60.000 kroner, litt avhengig av motorvalg.

  • Store bilder finner du her.
  • Her finner du mer BMW-stoff:

  • Tester
  • Nyheter
  • Nybillanseringer
  • Spionbilder