Sportsligere 3-serie

Lei av BMW sitt design på 3-serie? Ønsker du individualitet og eksklusivitet? Da er muligens sportspakke 2 til BMW 3-serie noe for deg, hvis du har råd da.

Sportsligere 3-serie
[Ugjyldig objekt (NAV)]

Om du kjører BMW 3-serie sedan, stasjonsvogn, coupe eller kabriolet kan du nå få levert BMW sportspakke 2. I følge BMW skal bilen ikke bare bil tøffere å se på, den skal også bli mer sportslig.

Man må lide for utsendet

Noe vi slett ikke betviler. For sportspakke 2 har foruten sideskjørt, og spoilere foran så vel som bak, dekk foran i dimensjonen 225/45 R 17 og bak 245/40 R 17. I tillegg har BMW 3-serie med sportspakke 2 blitt senket og stivet opp. Dermed skal bilen bli langt mer sportslig, og helt sikkert mer ukomfortabel enn sine ikke fullt så ekstreme søsken.

Sportsseter

Man skal også fra førerplass merke at man kjører en bil med utstyr fra herrene som evner å sette inn V8 motorer på 400 hestekrefter i BMW 5-serie. Derfor har BMW 3-serie med M-sportspakke et spesielt lærratt, og sportsseter for fører og passasjer. I tillegg har BMW utstyrt interiøret med lister som skal minne om karbon – og dørlistene er de samme som du finner på de mer ekskusive M-bilene.

Dyrt

Det koster imidlertid å være kar. På en 318i touring forlanger BMW 43.300 kroner for sportspakke 2. Dermed kommer en 318 med dette utstyret til å koste fra 376.300 kroner.