Spionbilder: Kupékabriolet også for 207

Trendsetteren Peugeot 206 CC var først ute med sammenbrettbart fast tak i budsjettkabriolet-klassen.

Spionbilder: Kupékabriolet også for 207

  1. Store bilder!
Bildet er manipulert. Vis mer


Før det var det spesielle amerikanske biler samt luksusbiler som Lexus SC430 og Mercedes-Benz SL og SLK som hadde valg denne praktiske, men teknisk krevende løsningen. Etter hvert har de sammenbrettbare platetakene blitt vanlig, og spionbildene fra Automedia viser at nye Peugeot 207 CC også får denne løsningen.

Diesel i orden

Dieselmotorer i småbilklassen er uproblematisk med Peugeots store dieselprogram i ryggen, men sannsynligvis vil 207 CC-varianten ikke få de minste alternativene. Det er ifølge Automedia mulig at eneste dieselalternativ blir en 1,6-liter med 110 hestekrefter.

Mindre forutsigbart blir det med hensyn til bensinmotorer, Peugeot har nemlig en ny 1,6-liter under utvikling i samarbeid med BMW. BMW skal bruke motoren i nye Mini, og ryktene sier at det blir turbo på denne motoren. Det gir mulighet for heftig effektuttak, og vi regner med effekt fra 110 til over 200 hestekrefter på 207s forskjellige motorer.

Neste vår

Den vanlige utgaven av 207 blir ikke lansert i Norge før etter sommeren, og det er sannsynlig at 207 CC ikke dukker opp før til neste vår. Den vil da få litt mer konkurranse i småbilklassen med nykomlingen Nissan Micra CC, og de litt mer etablerte Opel Tigra og Mini Cabriolet.

Store bilder av Peugeot 207 CC.

Her finner du mer Peugeot-stoff:

  • Tester
  • Nyheter
  • Nybillanseringer
  • Spionbilder