SPIONBILDER: Golf stasjonsvogn

VW lanserer snart en ny stasjonsvogn som er litt mindre enn Passat. Den baserer seg på Jetta og Golf og deler utseende og motorer med disse.

SPIONBILDER: Golf stasjonsvogn

  1. Store bilder


Vi har ventet på at det skulle dukke opp bilder av den nye Golf stasjonsvogn. Det er nemlig ikke veldig lenge til bilen skal vises. Bilen kommer til Norge på vårparten og vil få flere likhetstrekk med eksisterende modeller. Fronten vil bli veldig lik Jetta. Baken er vi ikke helt sikre på, på grunn av mye snø, men den vil antagelig ligne en Passat. Størrelsen på bilen vil bli litt mindre enn Passat, og VW vil med Golf stasjonsvogn konkurrere med stasjonsvognene til Opel Astra, Ford Focus og Toyota Corolla.

Motorer

Motormessig vil den dele motorer med resten av VW-familien. På bensinsiden vil det i første omgang bli 102, 115 og 150 hestekrefter. VWs spesielle 1,4-liter (TSI) som finnes i to effektvarianter med 140 og 170 hestekrefter kan også være aktuell. På dieselsiden vil valget stå mellom 90, 105 og 140 hestekrefter. Det er ingen grunn til at denne bilen ikke skulle få firehjulsdrift og DSG, men den kommer nok ingen modeller med begge deler.

Vi beklager at det er litt mye snø på baken av testbilen, men fronten kommer godt frem. Store spionbilder av den nye Golf stasjonsvogn finner du her.

Her finner du mer Volkswagen-stoff:

  • Tester
  • Nyheter
  • Nybillanseringer
  • Spionbilder