Spionbilder av nye Astra-modeller

Astra er klar for utskifting og vi kan her viser dere både spionbilder og manipulerte bilder av hvordan de kommende Astra-modellene vil se ut.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon
image: Spionbilder av nye Astra-modeller

Spionbilder av nye Astra-modeller

  1. Store bilder
image: Spionbilder av nye Astra-modeller
image: Spionbilder av nye Astra-modeller
Manipulert bilde: Manta eller Calibra?
Manipulert bilde: Manta eller Calibra? Vis mer
Manipulert bilde: Astra kupekabriolet.
Manipulert bilde: Astra kupekabriolet. Vis mer


Det renner inn bilder av den nye Opel Astra, og selv om dere akkurat har sett noen bilder legger vi ut enda flere.

Da vi fikk se Opel GTC fikk samtidig en indikasjon på hvordan nye Astra ville se ut. Det forventes at den nye Astra vil bli vist på bilutstillingen i Frankfurt senere i år, men at de ikke blir klar for markedet før våren 2004.

God plass

Signum har like lang akselavstand som den kommende Vectra stasjonsvogn og det forventes at Astra vil få en god del lengre akselavstand enn dagens modell. Dette skal være veldig gunstig for plassen innvendig. I tillegg til at den skal få skarpe kanter i designet utvending vil nok det samme skje på innsiden. Den vil også få store lykter både foran og bak.

Motorer

Det blir nok bare firesylindrete motorer til Astra, men spennvidden fra minste til største motor blir likevel stor. Både diesel og bensinrekken skal starte på 75 hestekrefter, og mens diesel stopper med 125 hestekrefter på topp, vil en 200 hesters bensinmotor med turbo bli toppen for de med oktan på tanken.

Modeller

Astra vil først komme i salg som tre- og femdørs kombikupe. Året etter, altså i 2005, kommer stasjonsvognen. Stasjonsvognen vil få den samme fronten og de samme motorene som kombikupeen. Astra vil også satse på en kupekabriolet. Dette blir en direkte konkurrent til kommende Peugeot 307 CC og Reanult Megane kupekabriolet. Kupekabriolet er en kabriolet med ståltak som som kan slås ned, ala Mercedes SL og Peugeot 206 CC og Lexus SC 430. Opel vil nok ikke på grunn av dette kutte ut en ren kupe for godt, men de vil muligens blåse liv i Calibra eller Manta igjen.

Kilde: Automedia

Store spionbilder og manipulerte bilder finner du her.

Lyst til å diskutere?

Besøk vårt debattforum!